Webáruház

Joico K-PAK Reconstructor Deep-Penetrating Treatment 1000ml


Cikkszám: 32974

Egységár: 14,90 Ft/ml

14.900 Ft 19.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Csütörtökön már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A Joico K-PAK hajújraépítő rendszerének harmadik lépése, a Deep-Penetrating Reconstructor célja, hogy helyreállítsa és átalakítsa a hőformázás, színezés és kémiai kezelések, valamint a környezet által teljesen tönkretett roncsolt hajat. Az egyes szálakat belülről felélénkítő. Az erősítő kezelés segít javítani a szakítószilárdságot és a porozitást, hogy csökkentse a későbbi töredezést és erősítse a meggyengült szálakat.

A száraz, vékony vagy göndör hajtípusokhoz ideális K-PAK Hair Repair System az elképzelhető legrugalmasabb, legegészségesebb megjelenésű, legfényesebb és kezelhetőbb hajat biztosítja. Az erősítő formula a legmagasabb koncentrációjú hajgyógyító összetevőket tartalmazza, hogy a Reconstructort az optimális hatékonyság érdekében erősítse. A keratin, a hajban természetesen megtalálható fehérje aktívan keresi a károsodást, és segíti a helyreállítási folyamatot azáltal, hogy pótolja az elveszett fehérjéket. A Smartrelease Technology, egy innovatív liposzóma-leadó rendszer folyamatosan bocsátja ki a csipkebogyóolaj, az arginin és az erős antioxidáns guajava gyümölcskivonat keverékét, hogy megvédje a szálakat a káros külső agressziókkal szemben. Az Omega-6-tal és gamma-linolénsavval telített ligetszépe olaj hatékony táplálékot kínál, és visszaadja a stresszes tincset az egészségre.

A legjobb eredmény érdekében használja a Reconstructort a négylépcsős javítási rendszerben, hogy a hajvégek erősebbek, egészségesebbek és fényesebbek legyenek.

Az 5 perces csodaként ismert, díjnyertes JOICO Reconstructor az aminosavakat keratinnal kombinálja, hogy segítsen újjáépíteni és megerősíteni a stresszes szálakat.

Ez a kultikus hajápoló formula, ez az erőteljes gyógyító kezelés a nagyon károsodott haj újra életre keltésére szolgál, függetlenül annak hosszától, állagától vagy vastagságától.

Sőt, a JOICO K-Pak Reconstructor a SmartRelease technológiával büszkélkedhet – egy egyedülálló liposzóma-leadó rendszerrel, amely folyamatosan felszabadítja az összetevőket, hogy segítsen helyreállítani, megerősíteni és megvédeni a hajat a napi formázás halmozott hatásaitól.

Főbb előnyök

  • A haj azonnal helyreáll
  • Erősíti a szálakat és véd a jövőbeni károsodásoktól
  • Gyorsan működik, vizuálisan és fizikailag átalakítja az egyes tincseket az optimális haj egészsége érdekében
  • Az aloe vera és a pórsáfránymag olaj fokozza a haj fényét

A hajkímélő formulával, amely percek alatt újraépíti és megerősíti a reménytelen hajat is, ez a kötelező sörény felkészíti a haját a kevesebb károsodással járó jövőre.

  • Újjáépíti és megerősíti a roncsolt hajat
  • 64%-kal kevesebb töredezés (A roncsolt haj fésülési töredezése ellen, szemben a nem kondicionáló samponnal)
  • Azonnal egészségesebb megjelenésű haj

A legmagasabb koncentrációban adjuk hozzá a hajgyógyító összetevőket, hogy a Reconstructort az optimális hatékonyság érdekében erősítsük.

KERATIN A hajban természetesen megtalálható védőfehérje aktívan keresi a károsodást, és segít helyreállítani a hajat az elveszett fehérjék pótlásával. Az eredmény? Erősebb, egészségesebb megjelenésű zárak.

GUAJAVA GYÜMÖLCS KIVONAT Tele van antioxidánsokkal és likopinnal, amelyekről ismert, hogy megvédik a hajat az UV-sugárzástól.

ESTI KANKALINOLAJ Gazdag omega-6-forrás és gamma-linolénsav, egy esszenciális zsírsav, amely segít a haj egészségének helyreállításában.

SMARTRELEASE TECHNOLÓGIA Egyedülálló liposzóma adagoló rendszerünk folyamatosan felszabadítja a csipkebogyó olajat, arginint és keratint, hogy segítsen helyreállítani, megerősíteni és megvédeni a hajat a napi hajformázás káros hatásaitól.

Használata: Vigye fel frissen megmosott, törölközőszáraz hajra. Hagyja hatni 5 percig vagy igény szerint tovább. Öblítse le. Formázza a szokásos módon.

Összetétele: Water/aqua/eau, Stearamidopropyl Dimethylamine, Mineral Oil/paraffinum Liquidum/huile Minerale, Glycol Stearate, Peg-8 Distearate, Sodium Chloride, Ceteth-2, Hydrolyzed Hair Keratin, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Myristyl Myristate, Citric Acid, Fragrance/parfum, Sorbic Acid, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Carthamus Tinctorius (safflower) Seed Oil, Yeast Extract/faex/extrait De Levure, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Keratin Amino Acids, Methylparaben, Propylparaben.

4 lepésből álló kezelés:

1. Mélytisztítás a K-PAK Professional Clarifying Shampoo-Mélytisztító samponnal

Megtisztítja a hajszálakat minden szennyeződéstől, a hajszál legmélyéig. Ilyenek a klór, formázó anyagok, bármiféle szennyeződés. Hidratálja és tisztítja a hajat egyszerre.

2.  Kutikula kezelés és savasítás a K-PAK Professional Cuticle Sealerrel

Lecsökkenti a haj ph értékét és beállítja azt a normál ph értékre. Semlegesíti a hajban található ammóniát, ezáltal megállítja az oxidációs folyamatot.

3. Hajszerkezet újraépítés- K-PAK Deep Penetrating Reconstructorral

A haj szerkezetét belűlről kifelé építi fel. A legtöményebb hatóanyag komplex található benne, Quadramine és Bio- Advanced Peptid Complex.

4. Hajszerkezet hidratálása- K-PAK Intense Hydratorral

Lezárja a kutikulát, visszaállítja a haj nedvességét, és növeli a haj rugalmasságát.

 

Mindenkinek megvan a kedvenc terméke, de a díjnyertes, mélyápoló Reconstructor egy olyan alaptermékünk, amely valóban páratlan. Az ok? Mindössze öt perc alatt ( 5 perces varázslat!) ez a nagy teljesítményű aminosav kombinációja újjáépíti és kiegyensúlyozza a hajszál szerkezetét… és hajunk újra régi dicsfényében ragyog!

Tökéletes választás: A hajnak ! Bármilyen textúra, hosszúság vagy vastagság számára, ami roncsolt, száraz és unalmas, köszönhetően a termikus hajformázó eszközök könyörtelen hatásának kitéve illetve a kémiai folyamatok, vagy a zord környezeti tényezők káros hatásának.

A belső titok: A legnagyobb koncentrációban található benne a Quadramine Complex, a híres fehérje alapkomponensű szerkezetjavító formulánk, hogy maximalizálja a haj védelmét és helyreállítsa az összes roncsolt területet.

Minden szerkezetében roncsolt hajtípusra. Töredezett, hajszínét hamar elvesztő, erőtlen, gyenge és kimerült, vagy nehezen formázható hajra ajánlott. A legjobb választás a valódi haj újraépítéséhez.

Speciális jellemzők: Legnagyobb mennyiségben tartalmazza a Quadramine Complexet Színvédő. pH: 4.5 – 5.5

Végeredmény: A haj megtelik élettel és ruganyossággal és hosszan megtartja a színét. Mérhetően növeli a haj erősségét. Könnyebben formázható és észrevehetően rugalmasabb haj.

A hajújraépítő anyag koncentrált befecskendezése a hajszerkezetébe:

  • A legnagyobb koncentrátumban tartalmazza a Quadramine és Bio-Advenced Peptid Complex-et.
  • Valódi tömény hajújraépítés
  • Belülről kifelé haladva építi újjá a haj szerkezetét.
  • Csökkenti a töredezedettséget..
  • pH: 4.5 – 5.5

Használata:

  • Vigyük fel a K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor-t a hajhosszra és a hajtőre is!
  • Fésüljük, masszírozzuk a hajba!
  • 5 perc hatóidő után,
  • öblítsük le és itassuk törölköző szárazra a hajat!

Eredmény

  • Azon felül, hogy javítja a haj rugalmasságát, erejét és fényét, tökéletesen vissza is állítja a haj természetes, egészséges állapotát. Optimális védelem nyújtása biztosítja a hosszantartó hatást.

 

 

Hasonló termékek