Webáruház

Uppercut Deluxe Pomade 18g


Cikkszám: 33073

1.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Az Uppercut Deluxe Pomade-ban megvan minden, amit egy jó minőségi hajformázótól elvárhatsz ha a klasszikus stílus híve vagy. Ez volt az Uppercut márka egyik első terméke, így mára már klasszikussá és ikonikussá vált a hajformázás világában. Klasszikus stílusú frizurákat tudsz vele megidézni, mint a slicked back, vagy a pompadour. Fésüld oldalra vagy hátra, legyen az rövidebb vagy egészen hosszú. A minőség és megbízhatóság garantált. Uppercut Deluxe, ezzel a termékével nem csak, magasra tette a lécet, de igazi kultúrát alakított ki köré.

Erősség: 10/7

Fényesség: 10/8

  • Közepes és erős tartás
  • Magas fény, amely a wax megszáradását követően sem tűnik el
  • Könnyű kimosni a hajból
  • Ideális befésült formák megtartásához, klasszikus formák viseléséhez.

Erős tartást ad merevség nélkül, ideális minden hajhosszhoz és típushoz. 

Használat: Ujjaid segítségével, kenj szét egy adag Uppercut Deluxe Pomádét a tenyeredben, hasonlóan, mintha kezet mosnál, majd simító mozdulatokkal dolgozd be a terméket a hajadba, úgy hogy az mindenhova egyenletesen jusson. Formázd elő kézzel, majd kapd elő az Uppercut Deluxe fésűt , a tökéletes formázás érdekében. Ugyan a készítmény vízbázisú, így könnyen kimosható, de az egészéges haj érdekében ajánlott az Uppercut Deluxe sampon, és balzsam használata.

Összetétele: AQUA, GLYCERIN, STEARIC ACID, HYDROGENATED CASTOR OIL, CYCLOMETHICONE, MICROCRYSTALLINE WAX, CYCLOTETRASILOXANE, CANDELILLA CERA, VP / VA COPOLYMER, PVP, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM STEARCOL AROMA), SODIUM HYDROXIDE, CARAMEL, TETRASODIUM EDTA.

 

Hasonló termékek