Webáruház

Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Silver Treatment pH4.5 500ml


Cikkszám: 33093

Egységár: 17,98 Ft/ml

8.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Schwarzkopf BC Color Freeze Silver Pakolás:

A Schwarzkopf BC Color Freeze Silver Treatment egy színsemlegesítő hajmaszk, amely segít helyreállítani a hajat. A Silver Treatment pigmentjei gondoskodnak arról, hogy a fehér, ősz és szőkített haj sárga és meleg tónusait eltávolítsák, így a haja szép hideg és mély színt kap. Ezenkívül ez a maszk segít a haj helyreállításában. Helyreállítja a pH-egyensúlyt és intenzíven táplálja a hajat. Az egészségesebb haj és a szőkített, fehér vagy ősz haj hűvös árnyalata érdekében használja a Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Silver Treatment-et.

A Schwarzkopf BonaCure (BC) teljesen megújult, és immár 100%-ban vegán professzionális formulákból áll. A formulák szulfát-, szilikon- és mesterséges színezékmentesek, és még a csomagolás is 97%-ban újrahasznosított műanyagból készült, és 100%-ban újrahasznosítható. A Schwarzkopf BC a tiszta szépséget öleli fel!

Használata:

1. lépés: Vigye fel a kezelést törölközőszáraz hajra.

2. lépés: A terméket egyenletesen oszlassa el a hajon.

3. lépés: hagyja hatni a kezelést 10 percig.

4. lépés: Alaposan öblítse ki a kezelést a hajából.

Eredmények:

A Schwarzkopf BC Color Freeze Silver Treatment használata után haja helyreáll, és a kezelés semlegesítő hatása hűvösebb tónusúvá válik.

Jellemzők:

Színes hajhoz

Intenzív ápolást biztosít

Semlegesíti a nem kívánt meleg felhangokat

A haj eléri az optimális 4,5 pH-értéket

Cendré fényt ad a fehér hajnak és a nagyon világos alapszínekkel rendelkező hajnak,vegán formula

pH 4,2-4,7

Összetétele:

Aqua (Water, EAU) cetearil-alkohol Behenamidopropyl Dimetilamin Glicerin izopropil-mirisztát Distearoylethyl metoszulfát Fenoxietanol Parfüm (Fragrance) Behentrimonium klorid citromsav Butyrospermum Parkii (Shea) Vaj Hidroxipropil guár-Ceteareth-20 etil-hexil Izopropil alkohol Linalool benzil-szalicilát Hexil Cinnemal Soy Aminosavak Búza Aminosavak Limonén Citronellol Acid Violet 43 Benzil-alkohol HC Blue No. 12 Nátrium-benzoát Kálium-szorbát

Hasonló termékek