Webáruház

Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Treatment pH4.5 500ml


Cikkszám: 33095

Egységár: 17,98 Ft/ml

8.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Schwarzkopf BC Color Freeze pakolás:

A Schwarzkopf BonaCure Color Freeze Treatment intenzíven tápláló és helyreállító kezelés festett hajra. A gazdag vegán formula lehetővé teszi a haj helyreállítását, és a pH egyensúlyba kerül, így a haj egészségesebb lesz és az is marad. Az egészséges pH-szint lehetővé teszi, hogy a festett haj színpigmentjei jobban beszívódjanak a hajba. Így a szín tovább intenzív és fényes marad. Ezenkívül a kezelés hatására a haj simábbá válik, és gyönyörű fényt ad neki.

A Schwarzkopf BonaCure (BC) teljesen megújult, és immár 100%-ban vegán professzionális formulákból áll. A formulák szulfát-, szilikon- és mesterséges színezékmentesek, és még a csomagolás is 97%-ban újrahasznosított műanyagból és 100%-ban újrahasznosítható. A Schwarzkopf BC a tiszta szépséget öleli fel!

A Schwarzkopf BC Color Freeze kezelés használata:

1. lépés: Győződjön meg arról, hogy a haj meg van mosva és törölközővel szárítva.

2. lépés: Vigye fel a kezelést a hajára, és oszlassa el az egész hajon.

3. lépés: Hagyja a kezelést a hajon 10 percig.

4. lépés: Alaposan öblítse le a hajat.

Eredmények:

A Schwarzkopf BC Color Freeze Treatment használata után haja intenzíven táplált és ezáltal helyreáll. A haj pH-egyensúlya visszaállt a normál 4,2 és 4,8 közötti tartományba, ami lezárja a haj kutikuláját és lehetővé teszi, hogy a színpigmentek jobban megmaradjanak a hajban. Így tovább élvezheti hajszínét!

Jellemzők:

Festett, színezett hajhoz, intenzív ápolást biztosít, a haj eléri az optimális 4,5 pH-értéket.

Segít csökkenteni a göndörödést, simává varázsolja minden hajszál felületét a fényes hajért, vegán formula, pH 4,2-4,8.

Összetétele:

Aqua (Water, EAU) cetearil-alkohol Glicerin Behenamidopropyl Dimetilamin izopropil-mirisztát Distearoylethyl metoszulfát Citromsav Tejsav kalcium-hidroxid Soy Aminosavak Búza Aminosavak szerin, treonin arginin HCllorum Phenoxypropylene Fragrance -hidroxi hidroxid Parfüm Hydroxyfloride Park 20 etil-hexil Izopropil alkohol Linalool benzil-szalicilát Hexil Cinnamal Limonene Citronellaolaj Geraniol benzil-alkohol metil-benzoát nátrium-benzoát kálium-szorbát

Hasonló termékek