Webáruház

Uppercut Deluxe Foam Tonic 150ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 33117

Egységár: 29,93 Ft/ml

4.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Az Uppercut Deluxe Foam Tonic enyhe tartást és egészséges fényt biztosít.

Ez a hidratáló hab a legjobb haj- és fejbőrápolás, védelmet nyújt a hő ellen hajszárításkor vagy önálló könnyű hajformázó habként.

Ez a termék a legjobb haj- és fejbőrápolás, fehér tea levél kivonatát használja fel a fejbőr élénkítésére, míg a hidrolizált quinoa- és szójafehérjék hidratálják és védik a hajat.

A sokoldalú Foam Tonicunk használható önálló hajformázó termékként, fürtök kiemelésére, vágószerként, vagy formázás előtti termékként a hővédelem érdekében.

A Foam Tonic egészséges fényt kölcsönöz, és enyhe tartást biztosít minden hajtípusnál.
A göndör hajban a Foam Tonic „becsavarható” a fürtök kiemelésére, határozottabbá tételére és kiemelésére.

Előformázóként a Foam Tonic védelmet nyújt a hajszárítás során a quinoa kivonatok és a B5-vitamin egyedülálló keverékével, miközben optimális alapréteget képez a további hajformázó termékekhez.

Az Uppercut Deluxe Tonic egy levegőztető szivattyúval rendelkezik, amely a folyadékot habbá alakítja, így zökkenőmentesen és egyszerűen alkalmazható, egyenletes eloszlást biztosítva a hajban.

Használat: vigye fel a szükséges mennyiséget a nedves hajra, és szárítsa meg hajszárítóval. Szárítás után a frizurát esetleg egy másik formázó termékkel rögzítheti.

Összetevők: Aqua (Water/Eau), VP/VA Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sorbitan Caprylate, PVP, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Cinnamal, Citronellol, Comarin, Linalool, PEG-12 Dimethicone, Styrene/VP Copolmer, Propanediol, Benzoic Acid, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Citric Acid, Thymus Vulgaris (Common Thyme) Flower/Leaf Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Gluten Extract, Sodium Hydroxide, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Quinoa, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Butylene Glycol, Panthenol, Pyridoxine, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.

Hasonló termékek