Webáruház

K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask 50ml


Cikkszám: 33257

Egységár: 318,00 Ft/ml

15.900 Ft 22.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A K18Peptide™ egy áttörést jelentő molekula, amelyre a hajápolás nagyon várt. Ez a szabadalmaztatott peptid technológia klinikailag bizonyítottan mindössze 4 perc alatt visszafordítja a károsodást . Pont megfelelő méretű és molekuláris felépítésű, hogy elérje a haj legbelső rétegeit, és újra összekapcsolja a megszakadt keratinláncokat, amelyek a haj erősségéért és rugalmasságáért felelősek. A javítás tartós, hajmosáskor nem mosódik ki.

4 perces kezelés a hajkárosodás klinikai visszafordítására. Minden hajtípushoz. Javítja és regenerálja a hajszálakat. Erősíti a hajszálak rugalmasságát, megújítja a haj szerkezetét.

Jellemzők:

  • Javítja a szőkítés, festés, hő vagy vegyszer okozta károkat
  • Helyreállítja a törött keratinláncokat
  • Visszaállítja a haj erejét, puhaságát, simaságát és rugalmasságát
  • Egyszeri használat után visszaállítja az eredeti szilárdság 91%-át és rugalmasságának 94%-át
  • A könnyű formula hidratál anélkül, hogy elnehezítené a hajat
  • Puhává, simává, erőssé és rugalmassá varázsolja a hajat
  • 100%-ban vegán
  • Cruelty-free
  • A pH értéke 5,0-6,0 így segít a kutikula záródásában és a peptidben való lezárásban
  • A könnyű virágos illat a jázmin és a bazsarózsa jegyeit tartalmazza

Használata:

Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Ne öblítse le, és folytassa a haj formázást a szokásos módon. Kezdje 1 pumpával a K18 maszkot, és a hossztól, vastagságtól és állapottól függően adjon hozzá további mennyiséget. Egyenletesen vigye be a hajba a hajvégektől a gyökerekig, egy pumpával. Hagyja állni 4 percig, hogy aktiválódjon. 

 

Mi a különbség az Olaplex és a K18 között?

Az említett márkák és termékeik közötti különbségek elsősorban az alkalmazott technológiában rejlenek. Az Olaplex technológiája a kénhidrogén kötéseket párosítja, a K18 pedig a hajban található peptidekkel megegyező peptideket használ, hogy az elszakadt kötések által elveszí-tetteket is pótolja.

 

Ingredients:

Water (Aqua) (Eau), Alcohol Denat., Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 20,sh-Oligopeptide-78 (K18Peptide™), Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Részletes magyar felíratú termékhasználatot lásd itt:

 

 

Hasonló termékek