Webáruház

K18 Molecular Repair Hair Mist 150ml AKCIÓ!


Cikkszám: 33260

Egységár: 132,67 Ft/ml

19.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A K18Peptide™ egy áttörést jelentő molekula, amelyre a hajápolás nagyon várt. Ez a szabadalmaztatott peptid technológia klinikailag bizonyítottan mindössze 4 perc alatt visszafordítja a károsodást . Pont megfelelő méretű és molekuláris felépítésű, hogy elérje a haj legbelső rétegeit, és újra összekapcsolja a megszakadt keratinláncokat, amelyek a haj erősségéért és rugalmasságáért felelősek. A javítás tartós, hajmosáskor nem mosódik ki.

Professzionális molekuláris javító hajpermet szolgáltatás előtti kezelés, amely erősíti a hajat a vegyszeres kezelés előtt. Biztonságosan használható minden hajtípuson és textúrán, minden generációnál, és minden típusú károsodás esetén.

Előnyök

  • Kijavítja a károsodásokat szőkítés, festés vagy egyéb vegyi kezelés előtt
  • Erősíti a hajat, hogy ellenálljon a vegyszeres kezelés során fellépő károsodásoknak
  • Regenerálja és helyreállítja a haj erejét és rugalmasságát
  • Az enyhén lúgos, 7,5-8,0 pH-érték eltolja a kutikula rétegét , hogy behatoljon a hajkéregbe és kisimuljon a károsodott helyeken
  • A folyékony készítmény optimalizálja a K18Peptide™ hatékonyságát azáltal, hogy felnyitja a haj kutikula rétegeit
  • Segíti a K18Peptide mélyen a haj belső kéregébe jutását, hogy helyreállítsa a megszakadt polipeptidláncokat (keratin láncokat)
  • Egyszeri használat után visszaállítja az eredeti szilárdság 91%-át és rugalmasságának 94%-át
  • 100%-ban vegán és cruelty-mentes, színbiztos formula

 

Használata:

A K18 permetet szőkítés vagy festés előtt alkalmazzuk, mert megújítja az ügyfél meglévő haj károsodásait és megerősíti a hajvászon előkezelését.

 

Mi a különbség az Olaplex és a K18 között?

Az említett márkák és termékeik közötti különbségek elsősorban az alkalmazott technológiában rejlenek. Az Olaplex technológiája a kénhidrogén kötéseket párosítja, a K18 pedig a hajban található peptidekkel megegyező peptideket használ, hogy az elszakadt kötések által elveszí-tetteket is pótolja.

 

Ingredients:

Water (Aqua), Propylene Glycol, Sodium Stearate, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Cocamidopropyl Betaine, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caffeine, Calendula Officinalis Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Fragrance (Parfum), Linalool, Phenoxyethanol

 

Részletes magyar felíratú termékhasználatot lásd itt:

 

 

Hasonló termékek