Webáruház

Fanola Keraterm Spray 200ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 33309

Egységár: 17,45 Ft/ml

3.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Progresszív hajegyenesítő termo-aktív spray, ami eltünteti a hullámokat. A haj simává valamint selymessé válik, fokozatosan hat időről időre.
A különleges formula megküzd a nedvességgel a termo-aktív technológiának köszönhetően elősegíti a kefék és hajszárítók használatát, valamint rövidíti a haj száradási idejét, hogy hamarabb simíthatóvá váljon.
A haj gyengéd, ragyogó és hajlékony tulajdonságot kap. Megvédi a hajat a hőtől és a mechanikai erőtől. 

A haj simává, valamint selymessé válik, a termék fokozatosan hat. Speciális formulája leküzdi a nedvességet, THERMOAKTÍV technológiája megkönnyíti a kefék és hajszárítók használatát, lerövidíti a hajszárítás, valamint a haj kiegyenesítéshez szükséges időt. A haj gyengéd, ragyogó és rugalmas lesz.

Tökéletes választás arra az esetre is, ha hajad kémiailag vagy hajvasaló által lett egyenesítve.

Shea vaj: Kiemelkedik egyedülálló hidratáló és tápláló tulajdonságai miatt. Mélyen táplálja a hajat és megvédi a kiszáradástól. A haj jobban kezelhető, rugalmasabb és természetesen fényesebb.

Makadámiaolaj: Nagyon jó regeneráló és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. Gondoskodik a száraz törékeny hajról, amelynek visszaadja a rugalmasságot és a ragyogó fényt.

Használata: 

Permetezze kissé nedves, törölközőszáraz hajra, majd szárítsa meg.

Ingredients:

Aqua, Glyoxilic Acid, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Ceteareth-30, Dimethiconol, Parfum, Paraffinum Liquidum, Propylene Glycol, Panthenol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butyrospermum Parkii Shea Butter, Hydrolyzed Keratin, Citric Acid. 

Hasonló termékek