Webáruház

Joico Moisture Recovery Conditioner 250ml


Cikkszám: 33328

Egységár: 19,96 Ft/ml

4.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Azonnal újraéleszti a szőke hajat, anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Minden szállat feltölt intenzív csillogással, és elbűvölő eregiát, azonnali pezsgő érzéssel tölti fel azt.

A Joico Moisture Recovery balzsam egy tápláló és technológiailag fejlett kondicionáló, amelyet kifejezetten minden olyan hajra kifejlesztettek, amely intenzív nedvességet és újjáépítést igényel.

Ezt a professzionális kondicionálót a Joico exkluzív Hydramine Sea Complex-ével formulálják, amely a tengeri moszat, a barna alga és a lényeges tengeri ásványi anyagok tengeri botanikai keverékével állítja elő a hidrolipid gátot és megakadályozza a kiszáradást.

A közelmúltban átfogalmazott Joico forradalmian új Bio-Advanced Peptide Complex ™ -re, a Nedvességmegőrző balzsam az egészséges haj DNS-ét replikálja, hogy helyrehozza a roncsolt hajot és megakadályozza a további hajkárosodást. Ez a technológiailag fejlett komplex drámai javulást jelent a szőrszálak szilárdságában, egészségében és természetes fényében.

Csak egy használat után ez a kivételes kondicionáló 55% -kal csökkenti a haj törését, miközben hidratálja és erősíti a legszárazabb hajtípusokat is. A hajat hatékonyan eltakarja a nedvesség-visszanyerő kondicionáló javítja a simaságot és a kezelhetőséget, míg a Jojoba Oil táplálja a hajat az egészségesebb megjelenés érdekében.

A száraz hajra nedvességet adnak, így puha, rugalmas és egészséges marad, gyönyörű, fényes felülettel. A folyamatos használat mellett a haj jobban reagál a hajformázással, nagyobb folyékonysággal.


Összetétele: Ioncserélt víz, izopentil-diol, szorbit, dimetikon, sztearil-alkohol, fenil-alkohol, sztearimrimónium-klorid, etil-hexil-palmitát, Simmondsia Chinensis (Jojoba) vetőmag-olaj, hidrolizált algin, Chlorella Vulgaris kivonat, tengervíz (hidramin-tengeri komplex), hidrolizált Komplex), Laurdimonium Hydroxpropilyl hidrolizált emberi haj keratin, amino-propil-dimetikon, Peg-6 metil-éter-dimetikon, Peg-90m, Propilén-glikol, Nátrium-citrát, Sztearil-dihidroxi-propil-dimonium-oligoszacharidok, Citromsav-szénhidrogén-butil-hidroxid, U-butil 1, sárga 5. 

Hasonló termékek