Webáruház

L'oreal Blond Studio 6 FreeHand Techniques 350g


Cikkszám: 33427

4.990 Ft 6.490 Ft


db

Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Professzionális színeltávolító púder Blond Studio Freehand-Techniques Pro-Keratin technológiával. Nagyon hatékony formula 6 tónust is világosít. A rendkívüli tapadásának és tömör állagának köszönhetően nem nyomódik át a környező hajra és nem folyik le. Színeltávolító púder a freehand (szabad kéz) alkalmazáshoz. Speciális fodrászkellék, kizárólag professzionális felhasználásra.

Használható a 20, 30 vagy 40 VOL. oxidációs krémmel.

Tartalmaz: Pro-Keratin – szintetikus molekulák csoportja, amely felváltja a hajkeratin hiányzó elemeit. Erősíti a haj struktúráját és felületét, amivel kiemeli a haj tiszta és sugárzó szőke árnyalatát.

Tulajdonságai: – világosítás 6 tónussal:- speciálisan kifejlesztve a melírozás és a világosítás kreatív technikájához – szabadkezes technikákoz – ideális a contouring-hoz. 

Használata:
Alkalmazása előtt elengedhetetlenül szükséges a hajszőkítő készítmény által esetleges kiváltott negatív hatások tesztelése. Végezzen előzetes tesztet a bőr és a haj egy kis felületén. A mellékelt útmutató szerint járjon el. Kizárólag professzionális használatra.

Összetevők: Algin, Ammonium Persulfate, Disodium edta, Magnesium Carbonate Hydroxide, Oryza Sativa Starch, Paraffinum Liquidum, Potassium Persulfate, Silica, Sodium Silicate, Sodium Stearate, Water (Aqua), Xanthan Gum