Webáruház

Schwarzkopf Professionals Oil Ultime Oil Barbary Fig 100ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 33428

Egységár: 69,90 Ft/ml

6.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A Schwarzkopf Oil Ultime egy olajokkal hajtott prémium hajápoló termékcsalád, amelyet az aromaterápia ihletett, hogy kívül-belül tökéletes szépséget teremtsen. 100%-ban természetes tisztított olajok a csábító simaságért és ragyogó fényért. Az Oil Ultime 100%-ban természetes értékes olajokat emel ki, mint például az argán-, marula-, rózsa- és barbárfügeolaj azáltal, hogy különféle, súlytalan készítményekké keveri őket, amelyek minden hajtípus feltöltésére és szépítésére szolgálnak. A többszintű tisztítási folyamat biztosítja, hogy ezeknek az érintetlen olajoknak csak a legértékesebb összetevői és tápanyagai kerüljenek felhasználásra, így a haj puhává és finom, mégis ragyogó fényűvé válik. Önpárologtató és önoldódó olajok a súlytalannak tűnő hajért. Az olajok gazdag keveréke beborítja a hajszálat, kitölti a porózus részeket a szerkezetben, hogy helyreállítsa és erősítse. A felesleges olaj azonnal elpárolog vagy könnyen kimosható a terméktől függően, így biztosítva a valóban könnyű érzetet.

 

Schwarzkopf Professional Oil Ultime Finishing Oil Barbary Finishing Oil 100ml:

Regeneráló olajápoló nagyon száraz és törékeny hajra.

 

Előnyök:

  • 100%-ban természetes, tisztított olaj
  • Hidratálja és táplálja
  • Javítja a kezelhetőséget
  • Extra simaságot és fényt ad
  • Súlytalan formula.

 

Az önpárolgó olajok titka:

Az önoldódó és önpárolgó olajok erőteljes ápolási teljesítményt biztosítanak anélkül, hogy elnehezítenék a hajat. Az olajok beborítják a hajat, kitöltve a porózus részeket a hajszerkezetben. A visszamaradt olaj azonnal elpárolog vagy könnyen kimosható, így a haj csábítóan puhává válik, ragyogó, sugárzó fényével.

 

Kulcsfontosságú összetevők:

Barbár fügeolaj - segít hidratálni és regenerálni, miközben csökkenti az öregedést és fényt ad.

 

Hogyan kell használni:

Vizes vagy száraz hajra is felvihető.

 

Összetéte:

Cyclomethicone,  Dimethiconol ,  Cocoyl Hydrolyzed Keratin,  Opuntia Ficus-Indica Seed Oil,  Octinoxate ,  Parfum/Fragrance,  Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil ,  Linalool i ,  Butylphenyl Methylpropional i ,  Limonene  ,  Benzyl Alcohol ,  Geraniol ,  Citronellol ,  Coumarin. 

Hasonló termékek