Webáruház

Olaplex No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum 90ml AKCIÓ!


Cikkszám: 33478

Egységár: 77,67 Ft/ml

6.990 Ft 9.200 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Az Olaplex termékcsaládot úgy gondoljuk, már senkinek sem kell bemutatni. 2014 óra töretlenül segíti mindennapjait azoknak, akiknek haja roncsolódott, száraz vagy szerkezetében károsodott. A sorozathoz megérkezett a legfrissebb családtag, az első hajban hagyható szérum, a No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum. Hajunk minden nap kivan a megpróbáltatások százainak, amik folyamatosan szennyezik (napfény, szmog). De itt van a megoldás! Néhány pumpányi ebből a csodatermékből, és már adott a védőréteg a tincseinken, ami felveszi a harcot a szennyeződéssel. Nem utolsó sorban a termék természetesen ugyanazzal a kötésjavító technológiával van feltöltve, amelyet az OLAPLEX-től ismer és szeret, így biztosítva, hogy segít visszaállítani a haj korábbi fényét.

Hajad száraz, igénybe vett? Akkor itt az ideje, hogy megismerd az Olaplex No. 9 Bond Protector tápláló hajszérumot. Ez egy olyan védőkezelés, amely rekonstruálja a hajat, védi a szabad gyököktől, a szennyeződéstől és nem utolsó sorban a hőhatásoktól. 

Az OLAPLEX összes hajhőséhez hasonlóan ennek a súlytalan, szilikonmentes szérumnak a fő összetevője a bisz-aminopropil-diglikol-dimaleát. Lehet, hogy kissé tudományosan hangzik, de ez a kötődésépítő technológia helyreállítja a vegyszerekkel kezelt, hőhatásoktól megviselt hajat. Csillogóvá, puha tapintásúvá és sokkal könnyebben formázhatóvá teszi. Ez a szérum az első hajban hagyható kezelésként a tiszta fürtöket biztosít. Védi a jövőbeni károsodásoktól, mivel tele van antioxidánsokkal, amelyek semlegesítik a szabad gyököket, védőpajzsként szolgálnak a szennyezés ellen, megóvják a hajat a töredezéstől és védik a hő formázástól. Igen, ez a többfunkciós szérum határozottan megérdemli a helyet a hajápolási kínálatunkban.

Az antioxidánsokban gazdag vörös alga kivonattal és tudományosan bizonyított OLAPLEX Bond Building Technology technológiával teli hajformázó szérum elengedhetetlen kelléke a hajápolási rutinnak. Az Olaplex No. 9 Bond Protector tápláló hajszérum akár 48 órán keresztül megóvja a hajat a szennyeződéstől, és semlegesíti a szabad gyököket, segít megelőzni a töredezést és a töredezett hajvégeket. Ezenkívül védi a hajat a formázási hőtől. 

Azonnal látható előnyök
• Szatén fény és extra puhaság
• Segít hoszabb ideig megőrizni a kialakított finisht
• Gubancolodásmentes és antisztatikus

Fénytelen, könnyen gubancolodó a hajad? Nehezen tartja meg a kialakított finisht? Ezek mind a hő és a mindennapi szennyezések okozta tünetek. 
Védd meg hajad a napi károsodástól ezzel a súlytalan, kihagyható, szilikonmentes hajszérummal, amely 48 órán keresztül védi a hajat a szennyeződéstől, és 232 °C-ig hővédelmet nyújt.

Antioxidánsban gazdag vörös alga kivonattal és tudományosan bizonyított OLAPLEX® Bond Building Technology™ technológiával.

Minden hajtípusra ajánlott:

  • Szilikon-mentes
  • Paraben-mentes
  • Sulfate-mentes
  • Phthalate-mentes
  • Cruelty-Free
  • Vegan

Használata: Vigyen fel egy kis mennyiséget a nedves, vagy törölközőszáraz hajra, a hajvégektől a tövekig felfelé haladva. Szükség szerint használjon többet a hosszabb, vastagabb hatású hajért. Hagyja szabadon száradni a lágy textúra érdekében, vagy szárítsa meg a simára. Esetleg szárítsa diffúz-orral a göndör fürtök érdekében. Mérsékelten vigye fel száraz hajra a göndörödés és a statikus szabályozás, valamint a további fényesség érdekében.

Összetétele: Water (Aqua/Eau), Propanediol, Betaine, Quaternium-22, Sodium Hyaluronate, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, PVP, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Furcellaria Lumbricalis Extract, Pelvetia Canaliculata Extract, Xylitylglucoside, Polyquaternium-44, Anhydroxylitol, Maltitol, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Xylitol, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Fragrance (Parfum), Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Hasonló termékek