Webáruház

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Shampoo Arginine 1000ml


Cikkszám: 33642

Egységár: 7,49 Ft/ml

7.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Schwarzkopf BC Repair Rescue sampon:

Olyan sampont keres sérült hajra, amely gyengéden tisztítja a hajad? Ezután használja a Repair Rescue sampont! 

Ez a sampon tápláló formulával rendelkezik, és ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak. Ezzel a samponnal a hajad teljes mértékben feltöltődik a belső szerkezetből, ami megújult rugalmasságot és selymes hajat biztosít. 

Ez a sampon nem csak helyreállítja a hajat, hanem akár 95%-ban megakadályozza a haj töredezését is!

A BC Bonacure Rescue Repair egy fejlett bőrápoló technológia, amelyet hajra alkalmaznak. A Schwarzkopf Professional Laboratories a legjobb bőrápolási technológiákat integrálta a gyönyörű hajért a BC Bonacure-ba.

A Repair Rescue termékcsalád kifejezetten a sérült és igénybe vett hajra lett kifejlesztve. Az ebbe a termékcsaládba tartozó termékek már egyetlen alkalmazás után helyreállítják a hajkárosodást, és 100%-ban erősebb hajat  biztosítanak, és visszafordítják a 3 éves károsodást. Ez a vegán keratint és arginint tartalmazó sorozat teljesen megújult, és immár 100%-ban vegán professzionális formulákból áll. A formulák szulfátoktól, szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentesek, a csomagolás 97%-ban újrahasznosított műanyagból készül, és 100%-ban újrahasznosítható. A Schwarzkopf BC a tiszta szépséget öleli fel!

 

A Repair Rescue sampon használata:

1. lépés: nedvesítse meg a hajat.

2. lépés: Vigye fel egyenletesen a Schwarzkopf sampont a hajra, és masszírozza jól.

3. lépés: öblítse ki a sampont.

4. lépés: mossa meg a haját másodszor is samponnal. Mindig javasoljuk, hogy kétszer mossa meg a haját samponnal. A sampon első alkalommal csak a felületes szennyeződéseket távolítja el, a második alkalommal pedig már tényleg képes elvégezni a dolgát.

Tipp: samponozás után vigye fel a Repair Rescue Conditioner-t az ápolás és a legjobb eredmény érdekében.

 

Eredmények:

A Schwarzkopf BC Repair Rescue sampon használata után észre fogja venni, hogy a haj jobban ellenáll a károsodásoknak, és a korábbi károsodások megfordulnak. A haj egészségesebbnek tűnik, és selymesen puhának érzi magát.

 

Jellemzők:

  • Sérült hajra
  • Gyengéden tisztítja a hajat
  • Kondicionáló formula a ragyogásért
  • Vegán formula
  • SLS/SLES szulfátoktól, szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes
  • Fejlett technológia vegán keratinnal
  • pH 4,0-5,0

Össztetevők:

Aqua (víz, eau) Kokamidopropil-betain nátrium-metil-kokoil-taurát kókusz-glükozid nátrium-klorid nátrium-metil-2-szulfolaurát PEG-120 metil-glükóz-dioleát hidroxipropil-guar hidroxi-propil-trimónium-klorid arginin szója aminosavak glükóz-aminosavak, kókusz-glükozid,-aminosavak, kókusz-glükóz Kapril-glükozid citromsav parfüm (illat) nátrium-benzoát PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj dinátrium 2-szulfolaurát kókuszsav hidrogénezett ricinusolaj guar hidroxipropiltrimónium-klorid nátrium-szulfát C12-18 zsírsavak al-hidroxi-benzool lítium-észterek nátrium-hidroxi-benzole-észter-prolintál

Hasonló termékek