Webáruház

Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Shampoo pH4.5 1000ml


Cikkszám: 33644

Egységár: 7,49 Ft/ml

7.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Schwarzkopf BC Color Freeze sampon:

A Schwarzkopf BC Color Freeze Shampoo egy gyengéden tisztító sampon festett hajra.

Ez a sampon rögzíti a színpigmenteket a hajban, és lefagyasztja élénk hajszínét!

A festés után a haj pH-értéke kibillent, és a haj károsodhat. Ha haja pH-értékét 4,5 körüli értékre állítja vissza, akkor nemcsak egészségesebbé teszi a haját, hanem akár 90%-kal jobban megőrzi a színét. A BonaCure Color Freeze Shampoo az első vegán sampon a Schwarzkopf-tól, amely hosszabb színmegtartást biztosít.

Ezenkívül a Color Freeze Sampon Cell Equalizer technológiát tartalmaz. Ez a technológia védelmet nyújt a hajfelület teljes lezárásával. Ez hosszú távú védelmet biztosít a káros külső hatásokkal szemben.

A Schwarzkopf BonaCure (BC) teljesen megújult, és immár 100%-ban vegán professzionális formulákból áll. A formulák szulfát-, szilikon- és mesterséges színezékmentesek, és még a csomagolás is 97%-ban újrahasznosított műanyagból készült, és 100%-ban újrahasznosítható. A Schwarzkopf BC a tiszta szépséget öleli fel!

Hogyan kell használni a Schwarzkopf BC Color Freeze sampont

1. lépés: Nedvesítse meg a haját, és vigye fel a sampont.

2. lépés: Masszírozza be a sampont a fejbőrbe, és hagyja hatni.

3. lépés: Óvatosan öblítse ki a sampont a hajából.

Eredmények:

A Schwarzkopf BC Color Freeze sampon használata után a haja gyengéden megtisztul. A sampon visszaállítja a festett haj pH-értékét, egészségesebbé téve a hajszínt, és megakadályozza a szín kifakulását.

Összetétele:

Aqua (víz, eau) Kokamidopropil-betain nátrium-metil-kokoil-taurát kókusz-glükozid nátrium-klorid nátrium-metil-2-szulfolaurát PEG-120 metil-glükóz-dioleát magnézium-citrát citromsav szója aminosavak búza aminosavak gél-aminosavak parfus-szerin-trein PHCl-kó-szerin-thrén Illat) Nátrium-benzoát PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj dinátrium 2-szulfolaurát kókuszsav guar Hidroxipropiltrimónium-klorid hidrogénezett ricinusolaj nátrium-szulfát C12-18 zsírsavak metil-észterek linalool benzil-szalicilát hexil-szalicilát hexil-cinnamal gerba benzalt hikonium cinnamal

Hasonló termékek