Webáruház

Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Silver Shampoo pH4.5 1000ml


Cikkszám: 33770

Egységár: 6,99 Ft/ml

6.990 Ft


db

Ha most megrendeled, Szerdán már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Schwarzkopf BC Color Freeze hamvasító sampon:

A Schwarzkopf BC Color Freeze Silver Sampon egy vegán ezüst sampon ősz és szőkített hajra.

Ez a sampon gyengéden tisztítja a hajat, miközben visszaadja a hideg színtónust a fehér, szürke és szőke hajban. A sampon pigmenteket tartalmaz, amelyek semlegesítik a haj sárga tónusait, hogy befolyásolják a haj színtónusát. Ezenkívül ez az ezüst sampon segít elérni és fenntartani a 4,5-ös optimális pH-egyensúlyt az egészséges hajhoz.

A Schwarzkopf BonaCure (BC) teljesen megújult, és immár 100%-ban vegán professzionális formulákból áll. A formulák mentesek szulfátoktól, szilikonoktól és mesterséges színezékektől, és még a csomagolás is 97%-ban újrahasznosított műanyagból és 100%-ban újrahasznosítható. A Schwarzkopf BC a tiszta szépséget öleli fel!

 

Hogyan kell használni a Schwarzkopf BC Color Freeze Silver sampont

1. lépés: Vigye fel az ezüst sampont a nedves hajra.

2. lépés: masszírozza be a sampont a hajba.

3. lépés: Hagyja a hajon 2-5 percig.

4. lépés: alaposan öblítse le a sampont.

 

Eredmények:

A Schwarzkopf BC Color Freeze Silver sampon használata után gyengéden megtisztítja a haját, és semlegesíti a szőke, ősz vagy fehér haj nem kívánt sárga tónusait. Ez hűvösebb megjelenést kölcsönöz a hajának.

 

Jellemzők:

Színes hajhoz

Gyengéden és hatékonyan tisztítja a festett hajat

Semlegesíti a nem kívánt meleg felhangokat

A haj eléri az optimális 4,5 pH-értéket

Cendré fényt ad a fehér hajnak és a nagyon világos alapszínekkel rendelkező hajnak

Vegán formula

pH 4,2-4,7

Összetevők:

Aqua (víz, eau) Kokamidopropil-betain nátrium-metil-kokoil-taurát kókusz-glükozid-nátrium-klorid nátrium-metil-2-szulfolaurát PEG-7 gliceril-kokát kapril-/ kapril-klukozid parfüm (illat) citromsav nátrium-benzoát diszpergált kasztit-40, hidraulikus vegyület -120 metil-glükóz-dioleát kókuszsav guar Hidroxipropiltrimónium-klorid hidrogénezett ricinusolaj hidroxipropil-guar hidroxipropiltrimónium-klorid sav ibolya 43 nátrium-szulfát C12-18 zsírsavak metil-észterek gerbaliol-aminokol-profil-aminokoll líkoil-amino-benzol-benzol-benzol-benzil-benzol-szalicilát hexhemonno-szalicilát