Webáruház

Orofluido Restorative Conditioner 1000ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 33775

Egységár: 5,49 Ft/ml

5.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Az Orofluido évek óta a hajolajok és hajmaszkok szakértője. Ez a kondicionáló az Orofluido egyik legjobb terméke is. Az Orofluido Conditioner a mindennapi használatra készült termék, amely minden kényelmet biztosít a hajnak. Hagyja, hogy a haj olyan fényes legyen, mint még soha az Orofluido kondicionálóval, és csodálatosan puhává válik. Megkönnyíti a kibontást, így könnyedén visszanyerheti uralmát a haja felett.

Az Orofluido kondicionáló 3 különböző természetes olaj keveréke miatt ilyen különleges termék; Az argánolaj a sivatagból származó folyékony arany. Ez az olaj biztosítja, hogy a haj erős lesz és marad! A Cyperus Olaj védelmet nyújt a külső fenyegetések ellen.

Ezen kívül az Orofluido kondicionáló újra selymes puhává varázsolja a hajat, nagy volumennövelést ad, rugalmassá és kezelhetővé teszi, így bármilyen kívánt modellbe hozhatod a hajad, mindez a harmadik olajnak köszönhető, amelyet az Orofluido A kondicionáló a következőket tartalmazza: Lenmagolaj.

Szintén nem lényegtelen a kondicionálónál az illata. Az Orofluido kondicionálóval emiatt nem kell aggódnia. A vanília kivonat elvarázsol, és nem is akarsz mást!

Orofluido kondicionáló használat:

  • Vigye fel nedves hajra, gyengéden masszírozza át a fejbőrön, hogy ellazítsa.
  • Hagyja hatni 2-3 percig, majd öblítse le jól és alaposan.
  • Minden hajtípusra alkalmas.

Összetétele:

 

Hasonló termékek