Webáruház

Wella Professionals NutriCurls Cleansing Conditioner 1000ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 33941

Egységár: 9,49 Ft/ml

9.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Próbálja ki a Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls Cleansing újdonságot, tisztító balzsam formájában göndör és hullámos hajhoz. A finoman tisztító balzsam eltávolítja a szennyeződéseket és a hajformázási maradványokat a haj felületéről, tiszta és mély táplálást biztosít. A kondicionáló szilikon mentes, tehát nem terheli a hajat, és bársonyosan puha és fényes marad. Rugalmasságot ad a fürtöknek és hullámoknak, és megőrzi természetes formáját.

NOURISH-IN technológia: Intenzív módon ápolja és táplálja a hajszálat, meghatározza a fürtök és a hullámok alakját.

Búzakorpa-kivonatok: Intenzív hidratáló hatásúak, megtartják a nedvességet a hajszálon belül. Visszaállítják a hajszálak természetes rugalmasságát, és megóvják a hajvégek töredezésétől.

Jojoba olaj: Gyógyítja a sérült hajvégeket és elősegíti az egészséges hajnövekedést. Lágyságot és ragyogó fényt ad a hajnak.

E-vitamin: Biztosítja az egészséges hajnövekedést, és védi a hajat a nem kívánt károsodásoktól és az UV sugárzástól.

Egyedi tulajdonságok:

  • Tisztítja és eltávolítja a szennyeződéseket a hajból,
  • meghatározza a fürtök és a hullámok alakját,
  • kiküszöböli a szöszösödést,
  • biztosítja a haj táplálását és a hidratációt,
  • nem tartalmaz szilikonokat,
  • a hajat puhává és fényessé teszi.

Használata:

A Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls Cleansing kondicionálót finoman masszírozza a vizes hajba. Habosítsa fel, hagyja rövid ideig hatni, majd alaposan öblítse le a hajról. A tisztító balzsamot felváltva használhatja a samponnal vagy a göndör és hullámos haj utólagos kezelésével. 

Összetétele: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Panthenol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium EDTA, Ci 77891, Linalool, Hexyl cinnamal, Limonene, Geraniol,Citronellol, Simmondsia chinensis seed oil, Cetearyl nonanoate, Citric Acid, Ethylhexyl isononanoate, Triticum Vulgare Bran Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Linoleic Acid, Camellia Oleifera Seed Oil, Tocopherol

A termékvonalról:

A gyönyörű hajfürtök azok, amik tökéletesen tápláltak. A NutriCurls termékvonal a hullámos és göndör haj ápolására lett megalkotva, minden hajtípusnak megfelelő táplálási szinttel. A termékek Nourish-In Komplexet tartalmaznak búzakorpa- és jojobaolajkivonattal. A végeredmény definiált hullámok, szöszmentes és játékos haj. Az új EIMI NutriCurls termékcsaláddal még definiáltabbá varázsolhatod hullámaidat akár 72 órás tartással.

Hasonló termékek