Webáruház

Wella Professionals NutriCurls Waves & Curls Conditioner 1000ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 33943

Egységár: 7,99 Ft/ml

7.990 Ft 9.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

KA Wella Professionals NutriCurls kondicionálója azonnal táplálja a hullámos és göndör hajat. A Nourish-In Komplexnek köszönhetően könnyen fésülhetővé válik a hullámos / göndör haj, illetve a formázása is gyerekjáték.

  • Kondicionáló a hullámos/göndör haj hidratálására és táplálására
  • Könnyed (1) szintű Nourish-In Komplex táplálás
  • Megakadályozza a haj szöszösödését és puhábbá teszi a hajat
  • A haj puha és egészséges tapintásúvá válik
  • Könnyen fésülhető haj, védelem a haj mechanikai sértései ellen

A NutriCurls termékek speciális táplálási szinttel rendelkeznek. A Nourish-in Komplex biztosítja a megfelelő szintű ápolást minden típusú hullámos vagy göndör hajnak.

A Nourish-In Komplex táplálási szintjei:

  • könnyed táplálás (1)
  • közepes táplálás (2)
  • intenzív táplálás (3)

A hullámos és göndör haj nem rendelkezik elegendő mennyiségű tápanyagokkal, nem hidratált különösen a hajszálakban és hajvégekben. Nehezen kezelhető és hajlamos a szöszösödésre. Ezt a jelenséget megfelelő ápolással könnyen megelőzheted. Az ilyen típusú hajhoz elengedhetetlen, hogy olyan termékeket válassz, amelyek közvetlenül a hullámos / göndör haj ápolására összpontosítanak, kellően hidratálva a hajat, még a hajban maradó termékek esetén is.

Használat:

Vidd fel átsamponozott, törölközőszáraz hajra. Hagyd hatni 30 másodpercig, majd alaposan öblítsd le. A göndör/hullámos haj ápolásában ideális eredményt érhetsz el, ha a NutriCurls samponjával és maszkjával kombinálva használod.

Tipp a hullámos és göndör haj megfelelő ápolásához:

  1. A hullámos / göndör hajat csak nedves állapotban fésüld át, miután megmostad a hajat és felvitted a kondicionálót vagy maszkot.
  2. Ezután alaposan öblítsd le a kondicionálót / maszkot a hajról, törölközővel töröld szárazra, és fésüld újra.
  3. Ezt követően vigyél fel egy hajban maradó terméket (amit nem kell kiöblíteni), mint a NutriCurls Milky Waves és egy formázó terméket, mint az Eimi NutriCurls Boost Bounce. Az ujjaiddal és tenyereddel finoman nyomd bele a terméket a hajba.
  4. Hagyd magától megszáradni, vagy diffúzorral fújd át. Ha a diffúzoros hajszárítót választod, mindig használj hővédő formázó terméket, például az Eimi NutriCurls Boost Bounce vagy az Eimi NutriCurls termékcsalád bármely más termékét.

A termékvonalról:

A gyönyörű hajfürtök azok, amik tökéletesen tápláltak. A NutriCurls termékvonal a hullámos és göndör haj ápolására lett megalkotva, minden hajtípusnak megfelelő táplálási szinttel. A termékek Nourish-In Komplexet tartalmaznak búzakorpa- és jojobaolajkivonattal. A végeredmény definiált hullámok, szöszmentes és játékos haj. Az új EIMI NutriCurls termékcsaláddal még definiáltabbá varázsolhatod hullámaidat akár 72 órás tartással.

Hasonló termékek