Webáruház

Yamuna Pomegranate Massage Oil 1000ml


Cikkszám: 34064

Egységár: inf Ft/gramm

4.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Yamuna Gránátalmás növényi alapú masszázsolaj 1000ml

Valóságos energiabombaként robban a Gránátalmás növényi alapú masszázsolaj, amelynek friss és lágy aromája egyaránt kényezteti az érzékeket és a fáradt izmokat. A mesterséges színezőanyag mentes olaj édes-savanykás, lédús gyümölcsöt idéző illata lágyan körbeölel és ellazít, miközben puhítja és gyengéden hidratálja a bőrt. Masszázs végére pedig finoman felpezsdít, energizál és egészen a gránátalma őshazájába, a mesés Perzsiába repít.

 

Felhasználási javaslat:

Teljes testmasszázsra vagy bármely testrész masszírozására.

Kezelési tipp:

Alkalmas svédmasszázshoz, illetve kifejezetten ajánlott gyógy-, lávaköves-, ayurvédikus, valamint relaxáló, meditatív, thai masszázsokhoz.

Bőrtípus ajánló:

Minden bőrtípusra ajánlott. Használat előtt végezzen bőrpróbát!

Külsőleg alkalmazandó! Ügyeljen rá, hogy szembe, szájba ne kerüljön! Ha a termék véletlenül a szembe kerül folyó vízzel öblítse ki! Csak tiszta, sérülésmentes bőrre használja! Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás száraz, hűvös, fénytő védett helyen! Az összetevők listája változhat, minden esetben a termék címkéjén lévő összetevő listát vegye figyelembe. Használati és kezelési útmutatónkat itt tekintheti meg: www.yamunaprofessional.hu/hasznalatiutmutato

Ingredients:

Olus Oil , Parfum, Tocopherol, Linalool

Hasonló termékek