Webáruház

L'oreal Professionnel Steampod 4.0 + HAJKIEGYENESÍTŐ HŐVÉDŐ TEJ, VÉKONYSZÁLÚ HAJRA 150ML + STEAMPOD SZÉRUM 50ML (Leghamarabbi kiszállítás 2022.12.12)


Cikkszám: 34182

Egységár: 969,20 Ft/ml

145.380 Ft 156.380 Ft


db

Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

UNIVERZÁLIS, GŐZZEL MŰKÖDŐ PROFESSZIONÁLIS HAJFORMÁZÓ

Fedezd fel a L'Oréal Professionnel, gőzzel működő univerzális hajformázóját, a SteamPod 4-et! Most bármilyen frizurát elkészíthetsz bármilyen hajtípuson. 

Szabadalmaztatott gőztechnológiával. 

Akár 3x gyorsabb hajegyenesítés¹, akár 2x simább haj¹, akár 95%-kal kevesebb károsodás.²

A SteamPod 4 szett tartalma 3 db gőzoptimalizált kialakítású fésű, hővédő burkolat a biztonságos hajegyensítéshez és hőálló utazótok.

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

Először is válaszd ki a hajtípusodnak megfelelő fésűt: - Sűrű fogú fésű: a L'Oréal skáláján* I - IV-es hajtípusra (egyenestől a hullámosig); - Közepes fésű: a L'Oréal skáláján* V-ös hajtípusra (göndör hajra); - Ritka fogú fésű: a L'Oréal skáláján* VI -VII-es hajtípusra (nagyon göndör vagy boglyas). Figyelem: egyes frizurák (s-hullámok, drótszerűen göndör frizurák) elkészítéshez le kell venni a fésűt. A beépített víztartályt töltsd fel ioncserélt vízzel. Közönséges csapvíz használata a termék meghibásodásához vezethet. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a SteamPod működik akkor is, ha a víztartály üres, azonban az optimális eredmények elérése érdekében használat előtt töltsd fel a víztartályt. Ezután kapcsold be a készüléket, és állítsd be a haj textúrájának megfelelő hőmérsékletet: - 180 °C vékonyszálú, érzékeny hajra (festett vagy felvilágosított); - 200-210 °C kizárólag vastag szálú, természetes hajra. Biztonsági óvintézkedésként tedd a hővédő burkolatot a göndörítő sínre a hajegyenesítés elkezdése előtt. Ellenőrizd, hogy a nyilak lefelé mutassanak hajformázás közben. *A L’Oréal-skála megfeleltetése a Walker-skálának: - Sűrű fogú fésű: 1A-tól 2C típusig; - Közepes fésű: 3A-tól 3C típusig; - Ritkafogú fésű: 4A-tól 4C típusig;

 

 

¹A SteamPod 4 használatát követően végzett műszeres teszt alapján, gőz és fésű nélkül alkalmazott SteamPod 4 használatával összehasonlítva, 5. típusú (sűrűn göndör) hajon

²Világosított, 5. típusú (sűrűn göndör) hajon, a SteamPod 4-gyel 15-ször ismételt átfésülést követően mért töredezettség mértéke, gőz és fésű nélkül alkalmazott SteamPod 4 használatával összehasonlítva.