Webáruház

K18 Prémium Csomag (K18 Peptide Prep pH Maintenance Shampoo 250ml +K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask 50ml) KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 34191

Egységár: 93,56 Ft/ml

23.390 Ft 26.900 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A Csomag tartalma: 

  • K18 Peptide Prep pH Maintenance Shampoo 250ml:  Ahol a tudomány találkozik a hajápolással, ott jön létre a K18. Ahhoz, hogy valóban törődjünk tincseinkkel, meg kell értenünk a mögöttes biológiát. A laborköpenyt és a kémcsöveket szalonszékre és hajeszközökre cserélve ez a márka itt van, hogy segítsen átalakítani fürtjeit a fürdőszobája kényelméből! Az egészséges haj az előkészítésben rejlik, így itt az ideje, hogy üdvözölje a Peptide Prep Detox sampont a hajápolási rendszerében – egy heti intenzív tisztítás, amely eltávolítja a lerakódásokat, és előkészíti az utat a hajformázó termékek még hatékonyabb működéséhez.

A K18 úttörő termékpalettáját követi a Peptide Prep Detox sampon – úgy lett kialakítva, hogy táplálja a hajat, miközben eltávolítja a lerakódásokat és szennyeződéseket, hogy egészséges hajvászont hozzon létre. 

Gondoljon: élénkebb színek, formázó termékek optimalizált teljesítménye és táplált tincsek…

A K18 Peptide Prep pH fenntartó sampon kisimítja és erősíti a hajat, miközben védi a hajszínt.

Ez a simító sampon egy erőteljes, nem elnehezítő formulával optimalizált pH-val, így biztonságos, gyengéd sampon mindennapi használatra. A szabadalmaztatott K18Peptide™ mikrodózisú sampon erősíti és helyreállítja a sérült hajat is.

Gyengéd tisztító sampon optimális pH-val a mindennapi hajmosáshoz. Ideális gyakori mosáshoz vagy azok számára, akik, a sok terméklerakódást és maradékot hagyó termékek előszeretett használói.

A PEPTIDE PREP™ kategória úgy lett kifejlesztve, hogy a legtisztább alapja legyen az egészséges hajnak, akár hatékony és gyengéd tisztítást, akár alapos méregtelenítést keres. Tiszta alapon a színek élénkebbek lesznek, a K18 kezelések hatékonyabbak és a hajformázó termékek jobban teljesítenek. A formula színbarát és bőrápoló ihlette + mikroadagolású, szabadalmaztatott K18Peptiddel, amely táplálja a hajat, miközben eltávolítja a termék lerakódását.

Főbb jellemzők:

  • A pH-kiegyensúlyozott formula nem károsítja a hajszálakat vagy a fejbőr környezetét
  • Tiszta vászon létrehozására készült, töltőanyag nélkül, amely bevonja vagy megzavarja a haj és a fejbőr egyensúlyát
  • Biztonságos a festett hajra

Előnyök

  • Tisztít, miközben hűti a hajfelszínt
  • Hatékonyan, de biztonságosan távolítja el a szennyeződéseket és a zsírt, miközben megőrzi a táplálást és kezelhetőséget
  • A pH-kiegyensúlyozott formula nem károsítja a hajszálak vagy a fejbőr környezetét, és szükség esetén biztonságosan használható naponta
  • Felkészíti a hajat a maximális eredmény elérésére a K18 Leave-In Molecular Repair hajmaszk kezelésből
  • Csak 17 összetevőt tartalmaz (+ szabadalmaztatott peptid), nem használ felesleges töltőanyagokat vagy megterhelő összetevőket
  • A pH 4,5-5,5 segít megőrizni a színt és nem szárítja a hajat
  • 100%-ban vegán formula, tiszta citrus illat, nem tesztelték állatokon
  • 91%-uk azt mondta, hogy a haj egészségesebb, simább és nem elnehezedett

35 embernél megfigyelt eredmények 21 nap után
A több mint 40 összetevőből álló túlzott összetétel kiegyensúlyozhatja a hajat, és maradékot hagyhat a hajon

Technológia

  • K18Peptid – Védőpajzsként működik, csökkenti a fehérjeveszteséget, amely általában hajmosáskor fellép, így a haj puhán, erősen, egészségesen és tisztán marad.
  • Optimális pH - megtartja a zárt kutikulát a mosás során, hogy megvédje a színt és fenntartsa a természetes nedvességszintet (az átlagos professzionális sampon pH-ja nem optimalizált, a szokásos 6-os pH felboríthatja a haj + fejbőr egyensúlyát).
  • Növényi eredetű felületaktív anyagok* – magas habzást és tisztítóerőt hoznak létre anélkül, hogy megzavarnák a hajat, vagy lerakódásokat hagynának a hajon vagy a fejbőrön.

Főbb összetevők:

-Aktív szén: Célozza a méreganyagokat, a felesleges olajokat és a szennyeződéseket a hajban és a fejbőrben.
-Szalicilsav: Megtisztítja a faggyú felhalmozódását anélkül, hogy elvonná az alapvető nedvességet és lipideket.
-K18PEPTIDE™: Csökkenti a fehérjeveszteséget, védőként működik a kutikulában, megőrzi a sérült fehérjéket a haj általános erőssége érdekében.

Hogyan kell használni

  1. Elég gyengéd ahhoz, hogy minden mosásnál használható legyen.
  2. Masszírozza be a hajba, és célozza meg a fejbőrt.
  3. Alaposan öblítse le.
  4. Szükség szerint ismételje meg.
     

Összetétel: Water (Aqua) (Eau), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, sh-Oligopeptide-78, Panthenol, Glycerin, Sodium Phytate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium 2-Sulfolaurate, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Benzoic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Fragrance (Parfum), Limonene.

 

  • K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask 50ml: A K18Peptide™ egy áttörést jelentő molekula, amelyre a hajápolás nagyon várt. Ez a szabadalmaztatott peptid technológia klinikailag bizonyítottan mindössze 4 perc alatt visszafordítja a károsodást . Pont megfelelő méretű és molekuláris felépítésű, hogy elérje a haj legbelső rétegeit, és újra összekapcsolja a megszakadt keratinláncokat, amelyek a haj erősségéért és rugalmasságáért felelősek. A javítás tartós, hajmosáskor nem mosódik ki.

4 perces kezelés a hajkárosodás klinikai visszafordítására. Minden hajtípushoz. Javítja és regenerálja a hajszálakat. Erősíti a hajszálak rugalmasságát, megújítja a haj szerkezetét.

Jellemzők:

  • Javítja a szőkítés, festés, hő vagy vegyszer okozta károkat
  • Helyreállítja a törött keratinláncokat
  • Visszaállítja a haj erejét, puhaságát, simaságát és rugalmasságát
  • Egyszeri használat után visszaállítja az eredeti szilárdság 91%-át és rugalmasságának 94%-át
  • A könnyű formula hidratál anélkül, hogy elnehezítené a hajat
  • Puhává, simává, erőssé és rugalmassá varázsolja a hajat
  • 100%-ban vegán
  • Cruelty-free
  • A pH értéke 5,0-6,0 így segít a kutikula záródásában és a peptidben való lezárásban
  • A könnyű virágos illat a jázmin és a bazsarózsa jegyeit tartalmazza

Használata:

Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Ne öblítse le, és folytassa a haj formázást a szokásos módon. Kezdje 1 pumpával a K18 maszkot, és a hossztól, vastagságtól és állapottól függően adjon hozzá további mennyiséget. Egyenletesen vigye be a hajba a hajvégektől a gyökerekig, egy pumpával. Hagyja állni 4 percig, hogy aktiválódjon. 

Ingredients:

Water (Aqua) (Eau), Alcohol Denat., Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 20,sh-Oligopeptide-78 (K18Peptide™), Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol.