Webáruház

Schwarzkopf Scalp Genesis Rebalancing Serum 100ml


Cikkszám: 34626

Egységár: 69,90 Ft/ml

6.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Korpásodás elleni hajápoló szérum.

A fejbőr stresszes és hajlamos a korpásodásra.

 

Jellemzők:

  • Kiegyensúlyozza az érzékeny fejbőrt, és segít megelőzni a látható korpásodást,
  • Megvédi a fejbőrt a külső hatásoktól,
  • Optimális hajminőséget biztosít a jövőben.
  • B3-VITAMIN származék (Niancinamid) – erősíti a hajat,
  • B5-VITAMIN (panthenol) - hidratálja és kiegyensúlyozza a haj és a fejbőr nedvességszintjét,
  • E-VITAMIN (tokoferil-laktát) – antioxidáns, amely megvédi a fejbőrt a külső hatásoktól,
  • BIOTIN (B7-vitamin) – erősíti a hajhagymákat és véd a hajhullás ellen.

 

A BC SCALP GENESIS anti-stressz rendszer az egyedülálló StemCodeTM komplexet és speciális vitaminokat tartalmazza, és küzd az oxidatív stressz ellen, méregteleníti a fejbőrt és a hajat, valamint védi a hajgyökereket. StemCodeTM Complex: A StemCodeTM Complex rizs és szójabab hidrolizált kivonatait tartalmazza, és kettős hatásával aktívan támogatja a haj növekedési fázisát

 

1:Őssejtvédelem Az őssejtek a szőrtüsző részei, a hajhagymák tetején találhatók, és döntő szerepet játszanak az egészséges haj növekedésében. Tájékoztatást adnak az eredeti hajszerkezetről, valamint a természetes hajszínről, és kiindulópontot jelentenek az új haj megjelenéséhez, amikor a korábbiak már kihullottak.

2. hatás: A hajgyökerek védelme A növekvő hajat napi szinten védjük az oxidatív stressz ellen. Ezenkívül a formula speciális vitaminokat tartalmaz, amelyek azonnal leküzdik a látható problémákat, és egyensúlyba hozzák a hajat és a fejbőrt, hogy helyreállítsák a bőr és a haj természetes védőgátját az oxidatív stresszel vagy az agresszív külső hatásokkal szemben.

 

Használata:

Samponozás után vigye fel a fejbőrre a váladék mentén, és gyengéden masszírozza be. Ne öblítsd. A kényeztető élmény érdekében használat után finoman masszírozza egyenletes nyomással.

 

Összetevők:

Aqua (víz, Eau)*Alkoholdenát Cinnamal*Hidrolizált Keratin*Benzil-alkohol*Citronellol*Nátrium-benzoát*Butil-fenil-metil-propional*Fenoxi-etanol*Eugenol*Kálium-szorbát30, UN 1266 PARFUME TERMÉKEK , 3 , III , (ACC, FACTOR) - korlátozott mennyiségben -D/E. 1.1.3.6:1 További információ: gondozási szint nincs megadva pH-érték 6,3 - 7,5

Hasonló termékek