Webáruház

Olivia Garden Ceramic + Ion Thermal Brush Black CI-55 KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 34670

6.490 FtKészlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A Ceramic+Ion Thermal Brush egy 25mm átmérőjű hajformázó kefe, amelyet az Olivia Garden márka készített. A legújabb kerámia technológiával: A kerámia bevonatú henger gyorsabban felmelegszik és tovább tartja a meleget a gyorsabb és jobb formázás érdekében.

A körkefe tökéletes hajápoláshoz és hajformázáshoz.  A kefe kerámia bevonattal rendelkezik. Ionizált sörtékkel van felszerelve. Ellenáll a víznek és a magas hőmérsékletnek. Az antisztatikus kefefej megakadályozza a por felhalmozódását. A kefe használata felgyorsítja a száradási folyamatot. A kényelmes fogantyú kialakítása és könnyűsége kényelmessé teszi a használatát. Az Olivia Garden Ceramic Ion Thermal kefék a legjobb minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a nedvességnek és a magas hőmérsékletnek.
 

Turmalin-ion technológia: Hidratálja a kutikulát és fényesebbé teszi a hajat. Megszünteti a bolyhosodást és a statikus hajat.
Az egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás: 100%-ban látszólagos test nagy szellőzőnyílásokkal, amelyek maximalizálják a légáramlást. A puha végű kefe puhává teszi a hajat és a fejbőrt.
 

Hasonló termékek