Webáruház

Subrina Recept hajhullás elleni sampon 400ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 34855

Egységár: 6,73 Ft/ml

2.690 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Subrina Recept Shampoo Against Hair Loss For Normal Scalp.

A hajhullás normális jelenség.Naponta akár 60-80 hajszálunk is kihullhat.Amikor a hajszálak anyagcseréjében valamilyen zavar keletkezik, akkor a hajhagyma nem fejlődik tovább, elhal – ebben az esetben a hajhullás meghaladja a normális mértéket. A Subrina Recept termékek olyan természetes hatóanyag komplexeket tartalmaznak, melyek táplálják az aprócska hajhagymák gyökereit, így azok erőssé és életképessé válnak, a haj növekedése felgyorsul, a hajhullás részben vagy egészben megszűnik.

A Subrina Recept hajhullás elleni sampon hatékony hajerősítő összetevőivel elősegíti a hajnövekedést és csökkenti a túlzott hajhullást. A sampon hajhullás ellen használata megállítja a haj hullását és elősegíti a haj növekedését. Hatóanyagai serkentik a bőr anyagcseréjét, oxigénellátását és vérkeringését.

  • Hatékony hajerősítő összetevőivel elősegíti a hajhagymák fejlődését, serkenti a hajnövekedést és csökkenti a túlzott hajhullást. A sampon táplálja a hajat és energiával tölti fel. Hatékonysága fokozható a Subrina Recept hajhullás elleni hajszesszel történő együttes alkalmazással
  • A komló kivonat hatékonyan mérsékli a hajhullást, a köles kivonat pedig erősíti a hajat, a hajgyökereket energiával tölti fel, és serkenti a haj növekedését.
  • A hatékonyság fokozható a Subrina Recept hajhullás elleni hajszesz együttes alkalmazásával

Hasonló termékek