Webáruház

Alfaparf Semi di Lino Volume Mousse Conditioner 200ml Akció!


Cikkszám: 35019

Egységár: 12,45 Ft/ml

2.490 Ft 3.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Csodásan dús frizurára vágyik? Az Alfaparf Milano Semi Di Lino Volumizing habzó kondicionáló különösen a dús hatásért lett kifejlesztve. Nagy volument kölcsönöz a hajnak anélkül hogy összetapasztaná, vagy elnehezítené a hajszálakat. Puha tapintásúvá varázsolja a hajat, és ápolja tincseit.

Egy dúsító habbalzsam, amelyet kifejezetten vékony hajra készítettek, hogy intenzív térfogatot és testtességet adjon. A kreppesedésgátló habbalzsam kibontja a hajat, miközben testesít és volument ad. Új technológiája emellett meghosszabbítja a színt, hidratálja a hajszálakat és fényesebbé teszi a hajat.

A Volume Mousse Conditioner egy térfogatnövelő és testesítő kondicionáló vékony hajra. Kibontja a hajat, testesíti és volument ad a lapos hajnak. A könnyű és kompakt hab tartást kölcsönöz a hajnak anélkül, hogy merevséget érezne. A habzó kondicionáló táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené. Térfogatot, testességet és vastagságot ad a vékonyszálú hajnak. Nem nehezíti el a hajat. Szulfátmentes. Használható festett hajon. Ragyogó fényt és lágyságot ad. Egyedülálló technológiai komplexeket tartalmaz, amelyek intenzív volument adnak, hidratálják és védik a hajat. 

Klímaálló komplexum: Aktív összetevő, amely védőréteget biztosít, amely hidratáltan tartja a hajat, és megvédi a nedvesség és hőmérséklet miatti változó éghajlati viszonyoktól. Selymes érzetet kölcsönöz a hajnak, 7 napon át tartó folyamatos hidratálást ad és 72 órán át tartó kreppesedésgátló hatású, még 98%-os páratartalom mellett is.

 Volume Boost Complex: Biokompatibilis polimer, amely növeli a térfogatot és vastagabbá teszi a hajszálat a hajtőtől a hajvégekig. A technológia lehetővé teszi, hogy a vékony haj nagyobb térfogatra tegyen szert az átmérő növelésével anélkül, hogy elveszítené a könnyedségét és puhaságát. 

Urban Defense Pro: Megvédi a hajszálakat a szennyeződésektől és a nehézfémektől azáltal, hogy filmképző hatást fejt ki. 

Shine Fix Complex: Lenmag kivonat, amelyet újrafeldolgoztak, hogy rendkívüli, hosszan tartó fényt adjon. 

Color Fix Complex: UV-szűrő, antioxidáns és nagy teljesítményű formula a szín védelmére.

Tulajdonságok:

  • visszaadja hajának természetes ragyogását
  • mélyrehatóan hidratálja, és táplálja a hajat
  • a tövektől növeli meg a haj volumenét
  • megkönnyíti a haj kifésülését
  • nem nehezíti el a hajszálakat
  • könnyed, kellemes textúra
  • kellemes, virágos illat

Használata:
Samponnal megmosott hajra vigye fel. Használat előtt rázza fel, vigyen fel két hab golyót a hajra főként a hajhosszra, és hajvégekre koncentrálva. Hagyja 1-3 percig hatni majd alaposan öblítse le.

Ingredients:

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Certimonium Chloride, Butane, Quaternium-87, Propane, Isobutane, Behentrimonium Chloride, Dicaprylyl Carbonate, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Glycerin, Ceteareth-20, Propylene Glycol, Ethylhexyglycerin, Polymide-1, Isopropyl Alcohol, Citric Acid, Lauryl Alcohol, Butylene Glycol, Carnosine, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Caesalpinia Spinosa Gum, Glycerylamidoethyl Methacrylate/Stearyl Methacrylate Copolymer, Pca Ethyl Cocoyl Arginate, Biosaccharide Gum-4, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tetrasodium Edta, Citronellol, Geraniol, Coumarin, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal

Hasonló termékek