Webáruház

FarmaVita Suprema Color hajfesték - 4.00 60ml


Cikkszám: 35248

Egységár: 16,50 Ft/ml

990 Ft


Termékvariációk:

db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Növényi hajvédő krémhajfesték.Növényi kivonatokkal készült intenzív hajvédő krémhajfesték.Intenzív 100%-os fedőképességű festék.Értékes hatóanyagai táplálják,védik,briliáns fényűvé változtatják a hajat.Hosszantartó színt biztosítanak. A Suprema Color egy professzionális oxidáló hatású tartós hajfestő krém, amely 100%-os szürke fedést biztosít. A Suprema Color intenzív, fényes és élénk eredményeket garantál kiváló minőségű összetevőinek és formulájának köszönhetően, kondicionáló anyagokban és lipidekben gazdag krémes alapja, amely szinergiában működik egy exkluzív, csodálatos olajkomplexszel a kiváló kondicionálás, ragyogás és védelem érdekében.

TECHNOLÓGIA ÉS ILLAT

  • New Fragrance: új és innovatív gyümölcsös illat a tavasz frissességével. Ez segít elfedni az ammónia szagát, kellemesebbé téve a festési élményt a fodrászok és az ügyfelek számára.
  • Csodálatos olajkomplex: bőrpuhító és tápláló összetevők erőteljes kombinációja 3 értékes olaj, köztük az argán, a makadámia és az avokádó keveréke, amely fényűző ragyogást, rendkívüli táplálást és védelmet biztosít.
  • Macadamia Oil: a makadámia fa (Macadamia Ternifolia) diójából származik, amely egy őshonos ausztrál dió. Nagyon gazdag olajsavban, palmitoleinsavban és linolsavban, valamint telített zsírsavat is tartalmaz, amelyek páratlan bőrpuhító tulajdonságokat kölcsönöznek az olajnak.
  • Argánolaj: a marokkói argán (Argania Spinosa) gyümölcséből származik. Továbbra is az egyik legritkább és legértékesebb olaj a világon. Gazdag E-vitaminban, linolsavakban, természetes tokoferolokban, amelyek antioxidáns és ragyogó tulajdonságokat adnak az olajnak.
  • Avokádóolaj: ennek az egzotikus (avokádó) fának a gyümölcséből származik. Magas telítetlen zsírsavakban (84%), A- és B-vitaminban, valamint fontos el nem szappanosítható frakciójának köszönhetően az avokádóolaj nagy teljesítményű tápláló összetevő .
  • Kondicionáló anyagokban és lipidekben gazdag krémes alap
  • Kiváló minőségű összetevők

A Suprema Color új és végtelen színkifejezési lehetőségeket kínál a 106 árnyalatot tartalmazó exkluzív és teljes színpalettájának köszönhetően: Naturals, Intense, Warm and Cold Naturals, Ash, Goldens, Browns , Bézs, Vörös, Ibolya, Superlightners és Special Mix.

Keverési arány: Keverje össze a Suprema Color-t 1:1,5 arányban Cream Developer-rel 20-30-40 térfogatban vagy 1:2 arányban 40 térfogatban szuperfehérítő termékek esetén. Keverje össze a Suprema Color-t 1:1 arányban Cream Developer-rel 20-30-40 térfogatban, hogy intenzívebb színt kapjon.

Használati útmutató: 0%-tól 50%-ig fehér haj: vigye fel a kívánt színt. 50%-tól 100%-ig fehér haj: vigyen fel ½ tubus a kívánt színből + ½ tubus a megfelelő természetes árnyalatokból (példa: 6,35 + 6,0 ). 1:1 keverési arány javasolt.

Ingredients: AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-25, PROPYLENE GLYCOL, AMMONIUM HYDROXIDE, LAURETH-3 PHOSPHATE, COCAMIDE MEA, DECYL OLEATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, POLYQUATERNIUM-7, ASCORBIC ACID, TETRASODIUM EDTA, SODIUM SULFITE, SODIUM HYDROSULFITE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, PARFUM (FRAGRANCE).

May Contain: 4-CHLORORESORCINOL, 2-METHYLRESORCINOL, m- AMINOPHENOL, p-PHENYLENEDIAMINE, 2-AMINO-4-HYDROXYETHYLAMINOANISOLE SULFATE, p-AMINOPHENOL, 4-AMINO-2-HYDROXYTOLUENE, N-PHENYL-p- PHENYLENEDIAMINE SULFATE, TOLUENE-2,5-DIAMINE SULFATE, 5-AMINO-6-CHLORO-o- CRESOL, N,N-BIS(2-HYDROXYETHYL)-p-PHENYLENEDIAMINE SULFATE, 1-NAPHTHOL, RESORCINOL, p-METHYLAMINOPHENOL SULFATE, 2-AMINO-3-HYDROXYPYRIDINE, 1- HYDROXYETHYL 4,5-DIAMINO PYRAZOLE SULFATE, HC RED No. 3, BASIC BLUE 99, HC YELLOW No. 2, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL SULFATE.

Hasonló termékek