Webáruház

Kevin Murphy Blow Dry Rinse 250ml


Cikkszám: 35338

Egységár: 43,60 Ft/ml

10.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

TÁPLÁLÓ ÉS HELYREÁLLÍTÓ BALZSAM

TÖRÉSGÁTLÓ TECHNOLÓGIÁNK EGYÜTT MŰKÖDIK A TOVÁBBI VÉDELMI ELŐNYÖKKEL* A HŐ ÁLTAL OKOZOTT KÁROK ELLEN, HOGY TÁPLÁLJA ÉS VÉDJE A HAJAT. JAVÍTÓ ÉS TÁPLÁLÓ KONDICIONÁLÓ, AMELY VÉDŐRÉTEGET KÉPEZ, AMELY MEGVÉD A SZÍNVESZTÉSTŐL ÉS A KÖRNYEZETI STRESSZHATÁSOKTÓL.

​* A BLOW.DRY TERMÉKCSALÁD TÖBBI TAGJÁVAL EGYÜTTESEN HASZNÁLVA.

FAKÉREG KOMPLEX: AUSZTRÁLIÁBÓL SZÁRMAZÓ KÉK ÉS FEHÉR CIPRUS ILLETVE A CITROMFA KÉRGÉBŐL SZÁRMAZÓ KIVONATOK, AMIK ÚGY VISELKEDNEK, MINT EGY AHA. GYENGÉD VÉDELMET BIZTOSÍT, MIKÖZBEN A VÍZBEN OLDÓDÓ FITOSAVAK SEGÍTIK A RUGALMASSÁGOT.

RIZS KORPA OLAJ: TERMÉSZETES FÉNYT HOZ LÉTRE, SEGÍT HELYREÁLLÍTANI A KISZÁRADÁST, A SÉRÜLÉSEKET, A TÖRÉKENYSÉGET. HOZZÁJÁRUL AZ ERŐHÖZ ÉS MEGERŐSÍT.

SHEA VAJ: HIDRATÁLÓ KRÉM, AMELY SEGÍTI A HIDRATÁLÁST ÉS NÖVELI A PUHASÁGOT, MIKÖZBEN TERMÉSZETES ANTIOXIDÁNS TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZIK

RIZS AMINOSAVAK: BEHATOL A HAJSZÁLBA, ÉS SEGÍT A NEDVESSÉG MEGKÖTÉSÉBEN A HAJBAN, ÉS HOZZÁJÁRULHAT A HAJ PUHA ÉS EGÉSZSÉGES, MEGERŐSÍTETT MEGJELENÉSÉHEZ.
 

TULAJDONSÁGOK:

  • SZULFÁT- ÉS PARABÉNMENTES
  • ERŐSÍTI A HAJAT
  • HIDRATÁLÓ ÉS TÁPLÁLÓ
  • KÍMÉLI A HAJSZÍNT
  • SIMÍT
  • BIZTONSÁGOS MINDENNAPI HASZNÁLATRA

 

 

HASZNÁLATA:
VIGYE FEL A FRISSEN MOSOTT HAJRA, HAGYJA HATNI 1-2 PERCIG, MAJD ÖBLÍTSE LE.​ A LEGJOBB EREDMÉNY ÉRDEKÉBEN A FORMÁZÁSHOZ A KEVIN.MURPHY BLOW.DRY EVER FORMÁZÓ TERMÉKEI KÖZÜL VÁLASSZON.

 

 

 

Hasonló termékek