Webáruház

Kevin Murphy Blow Dry Wash 250ml


Cikkszám: 35339

Egységár: 43,60 Ft/ml

10.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

TÁPLÁLÓ ÉS JAVÍTÓ SAMPON

A HIDROLIZÁLT BORSÓPROTEIN ÉS A FAKÉREG-KOMPLEXÜNK EGYÜTTESEN ERŐSÍTI ÉS VÉDI A HAJAT A TÖREDEZÉSTŐL, VALAMINT TOVÁBBI VÉDELMET NYÚJT A HŐ ÁLTAL OKOZOTT KÁROK ELLEN*. SZULFÁTMENTES TISZTÍTÓ SAMPON, AMELY HIDRATÁL, MIKÖZBEN JAVÍT ÉS TÁPLÁL.

​* A BLOW.DRY TERMÉKCSALÁD TÖBBI TAGJÁVAL EGYÜTTESEN HASZNÁLVA.

FAKÉREG KOMPLEX: AUSZTRÁLIÁBÓL SZÁRMAZÓ KÉK ÉS FEHÉR CIPRUS ILLETVE A CITROMFA KÉRGÉBŐL SZÁRMAZÓ KIVONATOK, AMIK ÚGY VISELKEDNEK, MINT EGY AHA. GYENGÉD VÉDELMET BIZTOSÍT, MIKÖZBEN A VÍZBEN OLDÓDÓ FITOSAVAK SEGÍTIK A RUGALMASSÁGOT.

KREATIN: A BŐR ÉS A HAJ TERMÉSZETES KREATIN TARTALMÁHOZ HASONLÓ VEGÁN AMINOSAV SZÁRMAZÉK. ÚGY TERVEZTÉK, HOGY JAVÍTSA A MEGTERHELT HAJ MECHANIKAI TULAJDONSÁGAIT, ÉS VÉDJE A HŐ OKOZTA KÁROZODÁS ELLEN. ÚJJÁÉPÍT ÉS MEGERŐSÍT.

HIDROLIZÁLT BORSÓFEHÉRJE: AMINOSAVAKBAN GAZDAG SZUPER ÉLELMISZER, AMELY INTENZÍVEN TÁPLÁLJA ÉS PÓTOLJA A HAJ NEDVESSÉGTARTALMÁT, JAVÍTJA RUGALMASSÁGÁT ÉS SEGÍT MEGELŐZNI A TÖREDEZÉST.

RIZS FEHÉRJÉK: TÁPLÁLJA A HAJAT A GYÖKEREKTŐL A HAJVÉGEKIG. SEGÍT A HAJ MEGERŐSÍTÉSÉBEN, MEGELŐZNI A KÁROSODÁST.

TULAJDONSÁGOK:

  • SZULFÁT- ÉS PARABÉNMENTES
  • ERŐSÍTI A HAJAT
  • HIDRATÁLÓ ÉS TÁPLÁLÓ
  • KÍMÉLI A HAJSZÍNT
  • SIMÍT
  • BIZTONSÁGOS MINDENNAPI HASZNÁLATRA

 

HASZNÁLATA:
VIGYE FEL A NEDVES HAJRA, MAJD MASSZÍROZZA BE A HAJBA ÉS A FEJBŐRBE. ÖBLÍTSE LE ÉS ISMÉTELJE MEG. A LEGJOBB EREDMÉNY ÉRDEKÉBEN A FORMÁZÁSHOZ A KEVIN.MURPHY BLOW.DRY EVER FORMÁZÓ TERMÉKEI KÖZÜL VÁLASSZON.

 

 

 

Hasonló termékek