Webáruház

Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy kezdő készlet ÉVVÉGI AKCIÓ!


Cikkszám: 36373

7.990 Ft 8.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Szerdán már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A szett tartalma:

1db Mélytiszító sampon 40ml: Só és szulfát mentes mélytisztító sampon Mélyen tisztít, és tökéletesen gubancmentessé teszi a hajat. Segít megnyitni a kutikulát a még tökéletesebb simító kezelés érdekében.

1db Smoothing Fluid 100ml (Simító folyadék): Hőhatás segítségével átalakítja a haj keratin láncait, ezáltal kiegyenesíti a hajat anélkül, hogy vegyileg felbontaná a kénhidakat.

1db Hidratáló hajpakolás 40ml: Visszaállítja a haj megfelelő hidratáltsági szintjét a kezelés után. A hajat új élettel tölti fel, ami hihetetlenül könnyen fésülhetővé és ragyogóvá válik.

Hajkiegyensítés lépései:

1. lépés: Oszlassa el a Deep Cleansing Sampont a nedves hajon. Masszírozza be alaposan a hajba egészen addig, amíg nem keletkezik homogén hab az egész fejen, majd mossa le. Ismételje meg ezt a folyamatot még egyszer. Szárítsa meg a hajat egy hajszárító segítségével.

2. lépés: Ossza fel a fejen lévő hajat 4 részre. Vegyen, fel védőkesztyűt majd vigye fel a megszárított hajra, tincsről tincsre egy ecset segítségével a Smoothing fluidot. Egy sűrű fogazatú fésűvel oszlassa el a terméket egészen haj végéig anélkül, hogy túl sok terméket használna (ne áztassa el a hajat a termékkel). A termék ne érintkezzen a fejbőrrel. Hagyja hatni 20 percig.

3. lépés: ezt a lépést csak abban az esetben kell elvégeznie, ha a haj extrém módon roncsolt és nehézséget okoz a kifésülése. Kezei segítségével vigye fel a hajra a Detangling Cream-et tincsről tincsre, különösen ügyelve a hajvégekre. A terméket a teljes hajtömegen egyenletesen oszlassa el, fésű segítségével.

4. lépés: öblítés nélkül szárítsa meg a hajat. Ezután 0,5 centiméternél nem nagyobb tincseket válasszon le és vasalja át ôket 200 - 210 Celsius fokos hajvasalóval egymás után 6-8 alkalommal (natúr haj esetén többször is ajánlott a tincseket átvasalni, nagyon töredezett haj esetén tanácsolt 180 Celsius fokosnál nem melegebb vasalóval vasalni a tincseket). A hajvasalás után öblítse, le a hajat egészen addig öblögesse, amíg az összes termék ki nem mosódik a hajból.

5. lépés: a leöblített hajra vigye fel a Rehydrating Mask-ot , hagyja hatni 5 percig majd, öblítse le. Kezdje meg a haj beszárítását.

Erdemény tartóssága:

Natúr haj esetén (nem festett): a haj sima és kreppes hatás nélküli marad 2 hónapig (heti 2-3 hajmosás esetén). Festett / melírozott haj esetén: a haj sima és kreppes hatás nélküli marad 3 hónapig (heti 2-3 hajmosás esetén). Minél inkább kezelt a haj annál jobb lesz a végeredmény és a tartósság.

 

 

Hasonló termékek