Webáruház

Kevin Murphy Color.Me hajfesték - 12.1/12A - High.Lift Ultra.Light.Ash 100ml


Cikkszám: 37090

Egységár: 49,90 Ft/ml

4.990 Ft


Termékvariációk:

db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Color Me professzionális hajfesték.

BLONDE HIGH.LIFT, az első termék az új KEVIN.MURPHY+BLONDE termékcsaládban, amely 6 magas emelésű árnyalatot tartalmaz, amelyek ultrakönnyű szőke eredményeket biztosítanak meleg, hideg és semleges opciókkal. Ez a gyengéd, de nagy teljesítményű megoldás akár öt fokozatban világosítja a hajat az optimális emelés és semlegesítés érdekében, miközben megóvja a haj épségét. Hat alapvető árnyalat a színpigmentek optimalizált kombinációjával számos szőke lehetőséget kínál, lehetővé téve a ragyogó és ragyogó ragyogást.

Keverési aránya: 1: 1,5

High Lift 1:2

Alkalmazás: Összekeverést követően azonnal vigye fel egyenletesen a keveréket száraz hajra. A hatóidő lejártakor bő vízzel öblítse ki, amíg a víz tiszta nem lesz.

Figyelem: A hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük olvassa el és kövesse az utasításokat! Kizárólag szakipari használatra. Szempilla és szemöldökfestésre nem használható. A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Ne használjon hajfestéket/ hajszínezőt, ha:

-arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny és irritált

- hajfestés után korábban reakciót észlelt

- ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt.

Védőkesztyű viselése kötelező! Csak külsőleg. Használata után a hajat alaposan öblítsük le. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. GYERMEKEKTŐL TÁVOL TARTANDÓ! Kizárólag szakipari használatra.

FIGYELEM: A termék összetevői egyes egyéni érzékenység esetében bőrirritációt okozhatnak, ezért az első használat előtt allergia próbát kell végezni. Ezt a terméket tilos használni szempillák vagy szemöldök festéshez, mert vakságot okozhat. A készítmény súlyos bőrgyulladást okozhat egyes személyeknél, ezért az előzetes vizsgálatot mindig el kell végezni annak meghatározására, hogy fennáll-e a különleges érzékenység. A teszt, egy kis területen, a fül mögötti bőrfelületen vagy az alkar belső felületén kell elvégezni. A felületet meg kel tisztítani, akár szappannal és vízzel vagy alkohollal, és egy kis mennyiségű felhasználására előkészített hajfestéket kell alkalmazni. A területet hagyjuk megszáradni. 24 óra eltelte után a területet óvatosan kell megmosni szappannal és vízzel. Ha nyilvánvalóan nincs irritáció vagy gyulladás, akkor feltételezhető, hogy nem áll fenn túlérzékenység a festék összetevőire. A vizsgálatot minden alkalmazás előtt el kell végezni.

TULAJDONSÁGAI:

  • Akár 5 fokozatú világosítás, valamint finomítás és tonizálás egyetlen egyszerű alkalmazásban
  • Tiszta, szőke fényvisszaverődést biztosít 5-ös vagy magasabb mélységben
  • Az organikus argánolaj táplálja és revitalizálja a hajat és a fejbőrt, miközben fényt ad
  • A KM.ARGAN-SPHERE technológia sima viszkozitást és kiváló kenhetőséget biztosít a gyors, pontos és egyenletes eredmény érdekében minden hajszerkezeten

Összetevők:

SZERVES ARGÁNOLAJ

MI AZ
Az Argánfa magjából kivont olaj, amely kizárólag Délnyugat-Marokkóban nő. Az Argánfát az Atlasz-hegység berber népei az „élet fájaként” ismerik számos egészségügyi előnye miatt, beleértve a zord éghajlati viszonyokkal szembeni védelmet. 

FORRÁSA
A BLONDE HIGH.LIFT argánolajat Marokkóban, az Argan-erdő szívében állítják elő. Egy helyi létesítményben a szárított argánszemeket megőrlik, majd hidegen sajtolják, hogy kinyerjék az olajat. Ez az argánolaj az Ecocert által organikus minősítéssel rendelkezik.

EREDMÉNY A HAJON
Táplált, revitalizált és fényes megjelenésű haj.

Ingredients: 

Hasonló termékek