Webáruház

Alfaparf Milano Style Stories Sculpting Hairspray Hajtőemelő Spray 250ml


Cikkszám: 8366

Egységár: 13,96 Ft/ml

3.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Fejezze ki személyiségét egy kreatív és merész frizurával, amely tökéletes formában marad egész nap és éjszaka. Az extra erős rögzítő spray Alfaparf Milano Style Stories Sculpting Hairspray hosszú távú hajformázást, stílusos megjelenést és maximális rögzítést tesz lehetővé. A moringa növény kivonatával dúsított összetétel védi a hajat a szabad gyököktől, semlegesíti a nemkívánatos szagokat és meghosszabbítja a tiszta haj érzését. Az extra erős köd alapú rögzítő spray nem hagy maradékot a hajban, könnyen kifésülhető, nem terhel és nem ragad, lehetővé teszi a tökéletes formázást, amely maximális tartósságot biztosít, és ugyanakkor rugalmassá, könnyűvé és ragyogóan fényessé teszi a hajat, gazdag volumennel a gyökerektől. A fixáló spray minden típusú természetes és festett hajra alkalmas.

Moringa: Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag, védi a hajat a szabad gyököktől, semlegesíti a nemkívánatos szagokat és meghosszabbítja a tiszta haj érzését.

Egyedi tulajdonságok:

  • Extra erős rögzítő spray,
  • lehetővé teszi a kreatív, merész hajformázást,
  • maximális tartósság és hosszú távú eredmények,
  • megadja a frizurának a kívánt formát, volument és ragyogást,
  • rugalmassá teszi a hajat, a terhelés és ragadás érzése nélkül,
  • könnyen kifésülhető és nem hagy maradékot a hajban.

Használata: Az Alfaparf Milano Style Stories Sculpting Hairspray rögzítő hajlakkot először alaposan rázza fel, majd permetezze száraz hajra a fejtől 25 - 30 cm távolságra. A maximális volumen elérése érdekében permetezze közvetlenül a hajvégekre.

Öszetétele:

Alcohol Denat – VA/Crotonates/Vinyl Neodecanoate Copolymer – Aminomethyl Propanol – Parfum (Fragrance) – Dimethicone – Glycerin – Hexyl Cinnamal – Aqua (Water, Eau) – Lanilool – Citral – Phenoxyethanol – Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil – Moringa Pterygosperma Seed Extract

 

Hasonló termékek