Webáruház

TIGI SMALL TALK HAJFORMÁZÓ Krém 240ml AKCIÓ!


Cikkszám: 8447

Egységár: 10,38 Ft/ml

2.490 Ft 3.530 Ft


db

Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A TIGI Bed Head mellett, menjen merészebben és kalandosabban stílust is kipróbálni. A Bed Head termékcsalád a TIGI Bed Head Small Talk volumizing krémet kínálja, amely végső formakezelés a hajad számára. A 3 az 1-ben krém sűrítőszerként működik, amely térfogatot ad a hajnak, energizáló hatású, amely életet ad a sántított hajnak, és stylizer, amely meghatározza, elválasztja és irányítja a hajat. A B5-pro-vitaminban gazdag hajhab hidratálja és kondicionálja a hajat.

A TIGI hajformázó hab egy sűrű krém, amely egyenletesen eloszlik a haj felületén. A hajenerizáló eltávolítja a szőrszálakat anélkül, hogy megvágná a haj mennyiségét. A haj már nem zsíros, jó nedvesség egyensúlyt fenntartva. A Bed Head volumizing krém megvédi a hajad a hőstílus hatásaitól, mennyiséget és textúrát ad a hajnak, közepes tartást kínálva, amely szilárdan tartja a stílusodat.

A három az egyben habot B5 pro-vitaminnal töltik fel, amely tökéletesen hidratálja és kondicionálja a hajat. Az antisztatikus hatóanyagot tartalmazó volumimáló krém kevesebb repülés érdekében kisimítja a hajszálakat, sűrű megjelenést kölcsönöz a hajának. A Small Talk krém tökéletesen erősíti a hangerőt a textúrázott stílusú, fodros mentes. Az áfonya illatával átitatott TIGI hajformázó hab biztosítja az irányítást, miközben elválasztja az egyes hajszálakat és meghatározza a hajat.