Webáruház

TIGI CATWALK ROOT BOOST SPRAY FOR LIFT AND TEXTURE 243ml


Cikkszám: 8465

Egységár: 18,48 Ft/ml

4.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Ha tömeges megoldást keres vékony és finom hajára, akkor próbálja ki a Tigi Catwalk Root Boost Sprayt. Ez a spray segít egyetlen stílusban megoldani az összes formázási problémát, látható térfogatot és ellenállhatatlan textúrát biztosítva. Különleges összetevőkkel megerősítve, hosszú ideig kellemes illatot kínálva, a felfrissülés érdekében.  frizurákat hoz létre.

A frizura sokkal könnyebb a Catwalk Root Boost Spray segítségével

A Tigi hajformázó spray a textúrát a hajadba juttatja, és hajtőemelő formulával megemeli. Ennek a hajlakknak a habos állaga nem zsíros és könnyen felvihető anélkül, hogy maradványokat hagyna a fejbőrön. Ezenkívül kondicionáló összetevőket is tartalmaz, így táplálja a hajat, így egészséges és fényes lesz. Ennek a térfogatnövelő spraynek gyorsan száradó formulája kívánatosabbá és alkalmasabbá teszi a mindig úton lévő emberek számára. A Tigi Catwalk Spray használatának legjobb előnye, hogy kezelhető hajlamos hajformázásra, kuszálás nélkül.

A Tigi hajtőnövelő habzó spray egyfajta modern hajformázó hab, amely inkább irányított, felemeli a hajat és hosszú ideig támogatja a frizurát. Ennek a habos spray -nek a virágos illatú súlytalan formulája a hajformázási arzenál elengedhetetlen kelléke. A levendula, a wisteria, a jázmin és az ibolya kondicionáló összetevői minden hajszálat bevonnak, táplálva és ragyogva. Ez a hajtermék a hab erősítő erejét tartalmazza a spray kihangosító alkalmazásával.

Használata: A Tigi Volumizing Sprayt nedves vagy száraz hajra használhatja, formázási igényeinek megfelelően. A maximális volumen eléréséhez kezdje a Highness sampon és balzsam használatával. Ossza szét a haját két részre. Permetezzen közvetlenül az tövekre. Szárítsa szárazra és formálja a kívánt módon.

Összetétele: WATER (AQUA/EAU), DIMETHYL ETHER, VP/VA COPOLYMER, PVP, ISOBUTANE, PEG-45 PALM KERNEL GLYCERIDES, PHENOXYETHANOL, PPG-5-CETETH-20, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, POLYSORBATE 20, FRAGRANCE (PARFUM), POLYQUATERNIUM-7, BUTANE, TETRASODIUM EDTA, BENZOPHENONE-4, PROPANE, ISOPROPYL ALCOHOL, LAURTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL

Hasonló termékek