Webáruház

L'OREAL TECNI ART PLI HŐRE FIXÁLÓ Spray 190ml


Cikkszám: 8534

Egységár: 26,26 Ft/ml

4.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

A hajat nem csak a káros UV fénytől kell védeni, hanem hőkezelésnek kitett viszontagságoktól is. Amennyiben szeretné megelőzni a károsodástól, de mindemelett szeretné frizuráját formázni akkor erre a sprayre van szüksége. Használható viszont a formázás előtt is, hiszen remek textúrát és volument ad a tincseknek. Ez egy hőre aktiválódó spray, fixáló és formáló formulával  ellátva, így a haját otthon is könnyen, gyorsan eltudja készíteni és biztos lehet benne, hogy egésznap fog tartani. Ideális a göndör frizurák elkészítéséhez. Hidratáltá és fényessé teszi a hajat, közben pedig megmarad annak puha tapintása.  

Erőssége:            1              2             3             4             5             6             

6-os skálán:        ●             ●             ●             ●             ○             ○

Használata:
Permetezze törülközővel szárított hajra, megemeli a hajtöveket szárítás közben. Használhatja körkefével is stylingoláshoz. Hajszárítás, hajgöndörítés illetve hajvasalás előtt is használható.

Összetétele: Aqua, Alcohol Denat, VA/Crotonates Copolymer, Isopropyl Alcohol, VP/VA Coplymer, Cetrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aminomethyl Propanol, Linalool, Benzyl Salicilate, Benzyl Alcohol, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronallal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionene, Geraniol, Limonene, Eugenol, Isoeugenol, Parfum

 

Hasonló termékek