Webáruház

Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothening Oil 100ml


Cikkszám: 8808

Egységár: 44,90 Ft/ml

4.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Antioxidáns simító hatású olaj Makadámia magolaj, avokádó olaj és E-vitamin tartalmának köszönhetően azonnal kihozza a haj gyönyörű, természetes ragyogáságát, ápolttá teszi és megvédi a károsodásokkal szemben. Ez a leheletkönnyű ápoló kisimítja a hajat és rugalmasságot biztosít számára, miközben nem nehezíti el azt.A Wella Professionals új, fényűző Oil Reflections olajja minden érzékét örömmel tölti el - az olaj eredménye csodálatos illatban látható, érezhető.Ezek a hajszálak egészségesek, tele erővel, de gyakran hiányzik a fényességük és a puhaságuk. 

Wella Oil Reflections Luminous Smoothing Oil - 100 ml 

A Wella Oil Reflections Smoothing Oil az egyik legtöbbet emlegetett termék a piacon, amely a legjobb eredményeket nyújtja a haj simítása és textúrázása terén. Ennek a hajelixírnek a fényes hatásai kivételesek. Ez a hajolaj egy 3 az 1-ben hajápoló termék, amely a mély hajkondicionálást, a könnyű formázást és az ellenállhatatlan befejezést szolgálja. A Wella Professionals Oil természetes összetevői miatt önálló termék a piacon, amely számos előnnyel rendelkezik anélkül, hogy drága lenne.

Tápláló olaj , amelytől a haj csodálatosan néz ki

A Wella Nourishing Oil sima textúrát biztosít azáltal, hogy elzárja a nedvességet a hajhagymákban, így a haj egészséges megjelenésű. Ennek a hidratáló olajnak a könnyű formulája nem nehezíti el a hajat. A Wella Luminous Hair Olaj nem zsíros textúrájával és rostban gazdag összetevőivel azonnal felfedi a hajszín gyönyörű és természetes tükröződését. Ez a csodaolaj praktikus csomagolásban, spray-palackban kerül forgalomba, így könnyen felvihető anélkül, hogy szétszóródna. Ha száraz, nedvességre és megfelelő táplálásra vágyó haja van, akkor ez a Wella hajolaj az Ön kedvenc terméke.

Állítsa vissza haja természetes simaságát egy hidratáló formulával

A Wella Hair Oil Spray minden olyan természetes összetevővel dúsított, amelyek együttesen táplálják és rugalmassá teszik a hajat. Ez a simító olaj makadámiamagolajból, avokádóolajból és E-vitaminból készül, amelyek egymással keveredve javítják a haj általános megjelenését és egészségét. Ennek a hajolajnak az édes illata kívánatosabbá és kötelezővé teszi a hajápolás során. A Wella Refreshing Hair Oil kiváló befejezést biztosít a formázás után, hogy extra fényt adjon a tincseknek, fokozza a színvisszaverődést.

Tulajdonságai: 

  • Makadámia olaj
  • Avokádó olajat tartalmaz
  • Antioxidánst tartalmaz
  • Simitó htás
  • Táplálja a hajat

Használata:Vigyen fel néhány csepp olajat a nedves hajra, kifejezetten a hajvégekre is a haj teljes hosszára. 

Összetétele:Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Alcohol Denat., Fragrance/Parfum, Tocopheryl Acetate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil.

 

Hasonló termékek