Webáruház

L'OREAL BEACH WAVES HULLÁMOSÍTÓ Tonik 150ml


Cikkszám: 8882

Egységár: 33,27 Ft/ml

4.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Hétfőn már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Tudja hogyan érheti el a kívánt frizurát profi fodrászat látogatása nélkül? A L'Oreal Professionnel Tecni.Art Beach Waves Forte 2 texturizáló só-permet sokkal stílusosabbá teszik a szálakat, és lenyűgöző tengerparti hullámhatást eredményez.

A kozmetika könnyű összetételű, amely nem terheli a finom szálakat, hidratálja azokat gyökerektől a végéig, és javítva megjelenését. Ideális minden hosszúságú hajhoz. A recept sóval dúsítják, és a különleges hatóanyagok megkönnyítik a mindennapi stílus kialakítását. Láthatóan növeli a szál mennyiséget, finoman felemeli a szálakat, és az egésznek könnyedséget ad. A készítmény csökkenti a nem vonzó súrlódást, simítja a haj szerkezetét, megvédi a károsodásoktól és néhány perc alatt garantálja a strand hatást.

Erőssége:            1              2             3             4             5             6             

6-os skálán:        ●             ●             ○             ○             ○             ○

Használata: Válassza szét a hajszálakat, és permetezze rájuk a kozmetikumot. Gyengéden formázza meg, hogy a megfelelő struktúrát kapja. Próbálja ki a L’Oréal Professionnel Tecni Art. Volume Lift volumentövelő sprayt is.

Összetétele: Alcohol Denat, Gylcerin, VA, Aqua, Proplyene Glycol, Aminomethyl Propanol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Sodium Chloride, Benzyl Salicilate, Coamarin, Citronellol, Linalool, Parfum

 

Hasonló termékek