Webáruház

Wella Professionals Blondor Soft Blonde 7 Szőkítő krém 200gr AKCIÓ!


Cikkszám: 8916

Egységár: 22,45 Ft/gramm

4.490 Ft 6.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Akár 7 árnyalatig felvilágosít. Többfunkciós alaptermék.

Olajjal kevert gyengéd világosító krém. Továbbfejlesztett krémszőkítő, mely tökéletes eredményt biztosít a legnagyobb védelem mellett, így különösen ajánlott a fejbőrrel érintkező technikáknál. • EXTRAGYENGÉD, kompromisszum nélkül. • A krémes állagnak köszönhetően felhasználása nagyon egyszerű. • A lipidek bevonják a hajat és védik a kiszáradástól. A haj színén akár 7 árnyalatnyit világosít. Védő lipideket tartalmaz.

Használat:Ajánlott keverés:Keverje 6,9 vagy 12%-os Wella Welloxon Perfect Pastel-lel, a fejbőrrel való közvetlen érintkezésnél (teljes applikáció, vagy csak a hajtőhöz) legfeljebb 6%-os színelőhívó emulziót használjon.

 1:1, maximum 2:1 arányban keverje, nem fémből készült tálkában

Az emberek nagyrészt arra használják a hajszínt, hogy új megjelenést kapjanak és kísérletezzenek vele, ellentétben azzal, ahogy régen, amikor a hajszín egyetlen célja az volt, hogy elrejtse az ősz hajat. Ezt a Blonde krémet welloxonnal kombinálva használjuk, így tökéletes világosságot kölcsönöz szőke megjelenésének.

A Wella Blondor termékcsaládja a legjobb termékkészletet kínálja, amely a szőke megjelenés széles skáláját kínálja. Sőt, a termékek hosszan tartó és megbízható eredményeket biztosítanak, és a felhasználók szerte a világon szeretik őket. Ez a termékcsalád ideális a haj és a fejbőr gyengéd halványítására.
Előnyök:

1. Ideális a haj és a fejbőr világosításához, és tökéletes a szűz hajhoz
2. Egyszerűen használható a 7 fokozatú világosítással
3. Tonizálja a haját

Használati utasítások:

1. Keverje össze Welloxon perfect-el az utasítások szerint
2. A fejlesztési idő 10-50 perc lehet tónusától függően
3. Utána öblítse le

A Wella több mint 100 éve dolgozik a hajápoló iparban, és továbbra is nagyon magas sikeraránnyal elégedett meg ügyfeleit. A Wella tudomány és technológia kombinációja önmagában is nagyszerű márkává teszi. A termékek precízen és minőségi kompromisszumok nélkül készülnek. Ez teszi a Wellát keresett márkává az iparágban.

Összetétele: Ethylhexyl Stearate, Sodium Silicate, Potassium Persulfate, Sodium Persulfate, Ammonium Persulfate, Magnesium Stearate, Carbomer, Xanthan Gum, Petrolatum, Disodium Edta, Silica, Bisabolol, Tocopherol.

Hasonló termékek