Webáruház

ALFAPARF Milano Semi Di Lino Essential Oil 13ml 1db (kék)


Cikkszám: 9269

Egységár: 61,54 Ft/ml

800 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Mikrokristály ápoló, ami mélyen táplálja a haj belső szerkezetét, visszaépíti a kapilláris rostokat. A természetes összetevők kombinációja, köztük az Omega- 3, Omega- 6 zsírsava és a lenmagból kivont vitaminesszencia együttese lezárja a kutikulát, hihetetlen fényt és lágyságot adva ezzel a hajnak. Az eredmény azonnal ,már egy használatot követően látható. Használat: Samponos hajmosás után törölje meg a hajat, majd az ampulla tartalmát egyenletesen oszlassa el és könnyedén habosítsa fel, 3-4 perc hatóidő elteltével öblítse ki.

Állítsa vissza haja szépségét és varázsát, és adjon neki maximális puhaságot, ragyogó fényt és egészséges megjelenést. Illóolaj a gyönyörű és fényes hajért Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime All Hair Types Essential Oil azonnal revitalizálja a hajszálakat, hihetetlen fényt és fényességet kölcsönöz a hajnak, és a hajat energiával és természetes szépséggel telivé teszi. Az egyedülálló hatóanyagokból álló komplexum erősíti a hajszálakat, kisimítja a hajfelszínt, megakadályozza a szöszösödést, véd a nedvességtől és a káros külső hatásoktól, megőrzi a színintenzitást és simává, rugalmassá és bársonyosan puhává varázsolja a hajat. A könnyű, nem zsíros olaj megkönnyíti a haj fésülését, és javítja a kontrollálást a terhelés érzése nélkül. Alkalmas minden természetes és festett hajtípusra. Szulfátoktól, parabénektől, paraffinoktól és ásványi olajoktól mentes.

Urban Defence Pro Technology: Megvédi a hajat a káros külső hatások okozta károsodásoktól.

Color Fix Complex: UVA / UVB szűrőket és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segítenek megvédeni a színt és meghosszabbítja annak fényét és intenzitását.

Shine Fix Complex: Ragyogó fényt ad a hajnak a gyökerektől a hajvégekig.

Lenmagolaj: Regeneráló hatású, erősíti és megújítja a hajszálakat, gyógyítja a haj kutikuláját és megkönnyíti a fésülést.

Centella Asiatica kivonat: Az ázsiai gázló nevű növényből származó kivonat, fokozza a haj fényét, visszaadja egészséges megjelenését és véd a káros külső hatásoktól.

Egyedi tulajdonságok:

  • Illóolaj minden hajtípusra,
  • védi a hajat a nedvességtől és a káros külső hatásoktól,
  • javítja a haj kontrollálását és kisimítja a felületet,
  • gyógyítja a haj kutikuláját és erősíti a hajszálakat,
  • visszaállítja a haj természetes rugalmasságát,
  • megőrzi a színintenzitást és a maximális fényességet,
  • puhává és könnyűvé teszi a hajat anélkül, hogy megterhelné,
  • fénnyel, energiával és természetes szépséggel teli hajért.

Hogyan kell az Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime All Hair Types Essential Oil 12 x 13 ml-t használni?

Az Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime All Hair Types Essential Oil üveg teljes tartalmát nedves, samponnal mosott hajra vigye fel. Hagyja hatni néhány percig, majd alaposan öblítse le. Folytassa a haj formázását a szokásos módon.

Az Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime All Hair Types Essential Oil 12 x 13 ml összetétele:

Propylene Glycol – Alcohol Denat – Aqua (Water, Eau) – Myristyl Alcohol – Cetrimonium Chloride – Lauryl Alcohol – Parfum (Fragrance) – Polysorbate 20 – PEG-75 Lanolin – Linalool – Limonene – Ethoxydiglycol – Linseed Acid – Citral – Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract – Centella Asiatica Extract – CI 42090 (Blue 1) – Potassium Sorbate – Phenoxyethanol – Ethylhexylglycerin

Hasonló termékek