Webáruház

REMINGTON CI5538 PRO BIG CURL HAJSÜTŐVAS 38MM


Cikkszám: 9307

14.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

LENDÜLETES ÉS ÉLETTEL TELI HAJAT SZERETNÉL? ALAKÍTS KI NAGY, RUGANYOS FÜRTÖKET A REMINGTON PRO BIG CURL 38 MM-ES HAJSÜTŐVASSAL.

 

A 38 mm-es hajsütővas a hajad természetes dússágának fokozásával tökéletesen megfelel leomló, laza hajfürtök kialakítására. Ideális eszköz a hétköznapi megjelenésed színvonalának emeléséhez, vagy a különleges alkalmakra egy kis bűbáj kölcsönzéséhez, továbbá kialakításának köszönhetően a 38 mm-es hajsütővas használata egyszerű.

Ezzel a kerámia-titán hajsütővassal gubancoktól mentes, sima és bársonyos eredményt érhetsz el. Az ionos turmalin bevonat négyszer erősebb védelmet biztosít a szabványos kerámia bevonathoz képest, ezáltal lehetővé téve a hajad egészséges megjelenésének megőrzését. A készülék antisztatikus és sima csúszási képességének köszönhetően mindenkor gyönyörűen kinéző nagy ívű fürtöket és hullámokat kreálva egyszerűen végezheted a hajad formázását.

Mivel a felfűtési ideje alig 30 másodpercig tart, így percek alatt készen állhatsz az indulásra. Nyolc különböző hőmérséklet fokozatból választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet - attól függően, hogy tartós és dús frizurát akarsz kialakítani, vagy az alacsony hőmérséklet segítségével fokozottabb védelmet kívánsz biztosítani a hajad számára.

 

Hasonló termékek