Webáruház

Orofluido The Original Elixir 100ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 9408

Egységár: 49,90 Ft/ml

4.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Kényeztesse haját luxus ápolással. A hagyományos Orofluido Elixir hajolaj selymessé, puhává és fényessé varázsolja haját.

Egy keverék mely életre kelti a haj szépségét. Minden hajtípusra alkalmazható, nem kiöblítendő selymes állagú hajkezelés. Az Orofluido arany elixírt évezredes szépséghagyományok inspirálták. Három természetes olaj tökéletes keveréke, mely a múlt aranykincseit idézi meg Ön előtt. Varázslatos illatanyagának köszönhetően hamisítatlan luxussal borítja be haját. Gyorsan felszívódik, nem nehezíti el a hajat és nem hagy maradványokat a hajon. Szépség rituálé: hajhossznak és tömegnek megfelelő mennyiséget tegyen a tenyerébe és oszlassa el a teljes hajhosszon, majd masszírozza be a hajvégekbe. Ne öblítse le. Nedves hajon: Csökkenti a hajszárítás idejét, selymessé, könnyűvé, könnyen kifésülhetővé varázsolja a hajat, miközben tömeget, mozgást ad a hajnak és növeli a haj természetes fényét. Száraz hajon: Az esetleges gubancok könnyen kifésülhetővé válnak, a rakoncátlan tincsek megszelídülnek. A haj lággyá és rugalmassá válik miközben extra csillogást kölcsönöz a hajnak.

Tulajdonságok:
- megkönnyíti a kifésülést
- nem nehezíti el a hajat
- helyreállítja a hajszálak szerkezetét
- fényt ad a hajnak

Használata:

Tegyen néhány csepp Orofluido elixírt a tenyerébe, majd vigye fel száraz vagy törölközőszáraz hajra. Ne öblítse le. Formázza a haját a szokásos módon.

Összetevők:

Cyclopentasyiloxane, Dimethiconol, Argania Spinosa Kernel Oil, Cyperus Esculentus Root Oil, Isopropyl Palmitate, BHT, Linum Usitatissium Seed Oil, Benzophenone-3, Parfum, Linalool, Red 17 (CI 26100), Yellow 11 (CI 47000).

Hasonló termékek