Webáruház

L'OREAL Vitamino Color 10in1 190ml


Cikkszám: 9424

Egységár: 34,16 Ft/ml

6.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Orvosoljon egyetlen hajformázó készítménnyel akár 10 problémát. A L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol könnyű multifunkciós spray antioxidánsokban gazdag összetétele nemcsak azonnali védelmet ad a kémiailag kezelt hajnak, de tökéletes fényt és egészséges megjelenést is biztosít számára. Ráadásul tíz különféle hatással is bír, így remek segítséget jelent a mindennapos hajformázása során. Az öblítésmentes, többfunkciós 10 in 1 spray használható hajvágás, hajfújás vagy hajformázás előtt is akár. A hatóanyagok a hajszál mélyébe hatolnak, ahol helyrehozzák a haj roncsolt szerkezetét. A spray jótékony hatással van a haj minőségére. Láthatóan erősíti, védi és ragyogó fényt ad. Könnyű textúrája gyorsan felszívódik, ellátja a szükséges vitaminokkal és javítja a minőségét. Továbbfejlesztett összetétele még jobban védi a hajszínt a mosástól és a fakulástól. Hajad egészséges, életképes benyomást kelt, élénk és intenzív szín tükröződéssel.

A L’Oréal Professionnel spray 10 hatása:

  • hőkezelés során akár 230 °C hőmérsékletig védi a hajat
  • sugárzó ragyogás és fényt ad a hajnak
  • bársonyos lágyság, selymessé teszi a hajat és finomítja a hajszálakat
  • megkönnyíti a kifésülést a hajszál sima lesz, megkönnyíti a hajszárítást
  • hidratálja a hajszálakat és kiküszöböli a haj töredezését
  • megszünteti a töredezett hajvégeket
  • védi a hajat az elektrosztatikusságtól

Használata: Hordja fel a spray-t hajvágás és hőkezelés előtt a hajára, vagy napközben bármikor frissítse fel vele a haja megjelenését. Használat előtt rázza fel a spray-t. Permetezzen nedves vagy száraz megmosott hajra. Fésülje szét és a hajat formázza. A spray-t minden hajmosás alkalmával használja. 

Összetevők:

Aqua/Water/Eau, Cocos Nucifera Oil/Coconut oil, Amodimethicone, Polyquaternium-37, Phenoxyethanol, Propylene Gyycol, Dicaprylate/Dicaprate, Tocopherol, sodium Hydroxide, Dimethicone Peg-7, Phosphate, PPG-1 Trideceth-6, Behentrimonoium Chloride, Xylose, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Linalool, Sorbitan Oleate, Isopropyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed vegetable protein PG-Propyl Silanetrol, Resveratrol, Benzyl Alchol, Limonene, Coumarin, Potassium Sorbate, Parfum/Fragrance

Hasonló termékek