Webáruház

Kérastase Genesis Fondant 200ml


Cikkszám: 28309

Egységár: 59,50 Ft/ml

11.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Kérastase Genesis Fondant Conditioner 

Hajerősítő balzsam vékonyszálú és normál hajra, amely a hajrostok meggyengülése következtében hajlamos a hajhullásra. A könnyű Renforçateur kondicionáló táplálja és megerősíti a hajszálak szerkezetét, megkönnyíti a haj kifésülését és segít testesebb érzetűvé varázsolni a hajat, miközben puhává és fénytől ragyogóvá teszi.

Technológia:

GYÖMBÉR GYÖKÉR + EDELWEIS VIRÁG ŐSSEJTJEI

  • Gyömbér gyökér: Intenzíven táplálja a bőr és a haj sejtjeit, támogatja a haj növekedését és megerősíti a szerkezetét.
  • Edelweiss (Havasi gyopár - Leontopodium nivale): antioxidáns hatású, óvja a hajat a károsodásokkal szemben, puhítja & nyugtatja az igénybevett hajrostokat.

Eredmény:
Hidratálja a fejbőrt. Megerősíti a hajrostokat és segít megakadályozni azok töredezését. A haj ellenállóbb lesz és nem hullik ki. Hidratálja és erősíti a hajat anélkül, hogy elnehezítené. A haj puha és szép fényes lesz.

Otthoni használat:
Nedves, törölközőszáraz hajon alkalmazza. Masszírozza a hajhosszba és a hajvégekbe. Hagyja 2-3 percig hatni. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítse ki.

Összetevők: 

Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Isopropyl Miristate, Glycerin, Glycine Soja Oil, Heliantus Annus Seed Oil, Coco-Caprylate, Cetyl Esters, Tartaric acid, Caprylil Glycol, Salicylic Acid, Limonene, Hydroxypropil Guar, Hydroxypropiltrimonium Chloride, Linalool, Benzil Salicylate, Coumarin, Zingiber Officinale Root Extract, Citral, Benzyl Alcohol, Citronellol, Xylitylglucoside, Anhydroxylito, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Xylitol, Citric Acid, Xanthan Gum, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Parfum 

 

Hasonló termékek