Vásárlási tudnivalók

VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI TUDNIVALÓK

Szállítással kapcsolatos információk:

Amennyiben a megrendelés munkanapon délelőtt 11 előtt megérkezik rendszerünkbe, úgy - amennyiben a következő nap munkanap - már Önnél lesz a csomag másnapra, melyet a GLS csomagszolgálat szállít ki mely ingyenes, ha 20.000 Ft feletti értékben rendelt tőlünk, egyéb esetben 1.200 Ft.

Szállításunk CSAK utánvéttel vehető igénybe, mely súlytól és távolságtól függetlenül fix 1.200 Ft, 20.000 Ft alatti vásárlás esetén!

Házhozszállítást Crystal Nails és BrillBird termékekre vonatkozóan csak és kizárólag Magyarország területén belül végzünk.

Magyarország területén kívülre történő szállítási díjainról tájékozódjon a Kapcsolati oldalon található elérhetőségek egyikén.

Fizetéssel kapcsolatos információk:

Fizetési módok: csak utánvéttel készpénzben.

Amennyiben Felek nem állapodnak meg kifejezetten valami másban, a számlákat legkésőbb szállítás időpontjában kell kiegyenlíteni.
Késedelem esetén a vevő olyan késedelmi kamatot köteles megfizetni, amelynek összege a Magyar Nemzeti Bank jegybanki alapkamatának kétszerese. A fizetési határidő utolsó napjának elteltével a késedelem figyelmeztetés nélkül is, automatikusan bekövetkezik.
Vevő nem jogosult a webshop üzemeltetőjének követeléseit bármilyen jogalapú, állítólagos ellenigényekkel elszámolni, beszámítani.
Az árak mindig Ft-ban értendők és magukban foglalják a törvényes ÁFÁ-t, valamint az esetleges további adókat.

CÉGADATOK

Cégnév: PARE Bt.

Adószám: 21542338-2-15

Cégjegyzékszám: 15-06-091146

Cég bejegyzett telephelye: 4400, Nyíregyháza, Szarvas utca 28.