Webáruház

Tigi Bed Head Juxta Pose Dry Serum 50ml


Cikkszám: 33832

Egységár: 89,80 Ft/ml

4.490 Ft


db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Ez a száraz szérum láthatatlan kondicionált textúrát hoz létre, anélkül, hogy ragacsossá tenné a hajat.

Használat: A kevesebb többet ér. Hajunk vastagságától függően nyomjunk 1 pumpányit vékony szálú, 2 pumpányit normál, 3 pumpányit pedig vastag szálú hajra. 
Extra tipp: Használjuk nedves hajon kondicionált textúráért és tartásért.
Göndör hajon: Válasszuk le a hajat szekciónként és vigyük fel kisebb egységekben az egyenletes elosztásért. Így frizuránk könnyebben kezelhetővé és hidratálttá válik.

  • Hozzon létre könnyű textúrát és elkülönülést a Bed Head Juxta-pose TM szárazszérumával.
  • A Bed Head a fodrászatot a következő szintre emeli a TIGI International kreatív csapata által készített, exkluzív professzionális termékcsaláddal, amely eszközöket kínál a kreatív stylist teljes potenciáljának kibontakoztatásához!
  • Ha szeretted a Bed Head's Joyride-ot, akkor imádni fogod a Juxta-Pose TM szárazszérumot! Ez a tökéletes termék a kibontott textúra és az azonnali élettel teli haj létrehozásához, miközben a repülést kontroll alatt tartja.
  • Elkülönülést hoz létre, és puhán tartja a hajat, miközben fokozza annak természetes fényét. A Juxta-Pose TM száraz szérum irányítást biztosít ügyfelei hajának, így kezelhetőbbé és könnyebben formázhatóbbá teszi a hajat.
  • Szilícium komplexet és olajokat tartalmaz, amelyek lágyabbá teszik a hajat, és finom fényt kölcsönöznek a hajnak. Tartalmaz továbbá egy elasztomer komplexet, amely mentesíti a hajat, és a szilícium-dioxidot, amely a súrlódás csökkentésével növeli a kontrollt, így a haj könnyebben kezelhető. Ez a száraz szérum dúsított
  • Japán kamélia kivonat, amely gazdag természetes bőrpuhító tulajdonságokban.

Szilikon komplex és olajok - felturbózza a puhaságot és a fényességet.
Elasztomer komplex - textúrát ad a hajnak és szöszteleníti.
Szilícium-dioxid - kontrolálja a hajat, így a formázás könnyebbé válik.
Japán rózsa kivonat - lágyító hatásáról ismert.
Babassu olaj - tápláló és szöszösödés gátló hatásáról ismert.

Mentolos kókusz illat.
Kiszerelés: 50 ml

Kinek ajánlott?
Mozgással rendelkező hajnak. Hullámos, göndör és dús hajon ajánlott a használata, ahol könnyen fel tud szívódni.

Mivel kombináld?
Base Player - hogy fényességet adjunk frizuránknak.
Wave Rider - hogy fokozzuk a tartósságot.

Használata: Használja egyenletesen nedves vagy törölközőszáraz hajon. Belső tipp: Egy pumpát oszlasson szét a kezében, és dolgozzon végig a formázásig, szárítsa meg vagy természetesen szárítsa meg, és formálja a kívánt stílust.

Összetétele: DIMETHICONE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM/HUILE MINÉRAL), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CYCLOPENTASILOXANE, SILICA SILYLATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, CAMELLIA JAPONICA FLOWER EXTRACT, DIMETHICONOL, FRAGRANCE (PARFUM), WATER (AQUA/EAU), GLYCERIN, BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL.

 

Hasonló termékek