Webáruház

K18 Prémium Csomag (K18 Molecular Repair Hair Mist 150ml+K18 Peptide Prep pH Maintenance Shampoo 250ml+K18 Professional Molecular 150ml) KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 34195

Egységár: 341,93 Ft/ml

51.290 Ft 59.900 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A Csomag tartalma: 

  • K18 Molecular Repair Hair Mist 150ml: A K18Peptide™ egy áttörést jelentő molekula, amelyre a hajápolás nagyon várt. Ez a szabadalmaztatott peptid technológia klinikailag bizonyítottan mindössze 4 perc alatt visszafordítja a károsodást . Pont megfelelő méretű és molekuláris felépítésű, hogy elérje a haj legbelső rétegeit, és újra összekapcsolja a megszakadt keratinláncokat, amelyek a haj erősségéért és rugalmasságáért felelősek. A javítás tartós, hajmosáskor nem mosódik ki.

Professzionális molekuláris javító hajpermet szolgáltatás előtti kezelés, amely erősíti a hajat a vegyszeres kezelés előtt. Biztonságosan használható minden hajtípuson és textúrán, minden generációnál, és minden típusú károsodás esetén.

Előnyök

  • Kijavítja a károsodásokat szőkítés, festés vagy egyéb vegyi kezelés előtt
  • Erősíti a hajat, hogy ellenálljon a vegyszeres kezelés során fellépő károsodásoknak
  • Regenerálja és helyreállítja a haj erejét és rugalmasságát
  • Az enyhén lúgos, 7,5-8,0 pH-érték eltolja a kutikula rétegét , hogy behatoljon a hajkéregbe és kisimuljon a károsodott helyeken
  • A folyékony készítmény optimalizálja a K18Peptide™ hatékonyságát azáltal, hogy felnyitja a haj kutikula rétegeit
  • Segíti a K18Peptide mélyen a haj belső kéregébe jutását, hogy helyreállítsa a megszakadt polipeptidláncokat (keratin láncokat)
  • Egyszeri használat után visszaállítja az eredeti szilárdság 91%-át és rugalmasságának 94%-át
  • 100%-ban vegán és cruelty-mentes, színbiztos formula

 

Használata:

A K18 permetet szőkítés vagy festés előtt alkalmazzuk, mert megújítja az ügyfél meglévő haj károsodásait és megerősíti a hajvászon előkezelését.

Ingredients:

Water (Aqua), Propylene Glycol, Sodium Stearate, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Cocamidopropyl Betaine, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caffeine, Calendula Officinalis Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Fragrance (Parfum), Linalool, Phenoxyethanol

 

  • K18 Peptide Prep pH Maintenance Shampoo 250ml:  Ahol a tudomány találkozik a hajápolással, ott jön létre a K18. Ahhoz, hogy valóban törődjünk tincseinkkel, meg kell értenünk a mögöttes biológiát. A laborköpenyt és a kémcsöveket szalonszékre és hajeszközökre cserélve ez a márka itt van, hogy segítsen átalakítani fürtjeit a fürdőszobája kényelméből! Az egészséges haj az előkészítésben rejlik, így itt az ideje, hogy üdvözölje a Peptide Prep Detox sampont a hajápolási rendszerében – egy heti intenzív tisztítás, amely eltávolítja a lerakódásokat, és előkészíti az utat a hajformázó termékek még hatékonyabb működéséhez.

A K18 úttörő termékpalettáját követi a Peptide Prep Detox sampon – úgy lett kialakítva, hogy táplálja a hajat, miközben eltávolítja a lerakódásokat és szennyeződéseket, hogy egészséges hajvászont hozzon létre. 

Gondoljon: élénkebb színek, formázó termékek optimalizált teljesítménye és táplált tincsek…

A K18 Peptide Prep pH fenntartó sampon kisimítja és erősíti a hajat, miközben védi a hajszínt.

Ez a simító sampon egy erőteljes, nem elnehezítő formulával optimalizált pH-val, így biztonságos, gyengéd sampon mindennapi használatra. A szabadalmaztatott K18Peptide™ mikrodózisú sampon erősíti és helyreállítja a sérült hajat is.

Gyengéd tisztító sampon optimális pH-val a mindennapi hajmosáshoz. Ideális gyakori mosáshoz vagy azok számára, akik, a sok terméklerakódást és maradékot hagyó termékek előszeretett használói.

A PEPTIDE PREP™ kategória úgy lett kifejlesztve, hogy a legtisztább alapja legyen az egészséges hajnak, akár hatékony és gyengéd tisztítást, akár alapos méregtelenítést keres. Tiszta alapon a színek élénkebbek lesznek, a K18 kezelések hatékonyabbak és a hajformázó termékek jobban teljesítenek. A formula színbarát és bőrápoló ihlette + mikroadagolású, szabadalmaztatott K18Peptiddel, amely táplálja a hajat, miközben eltávolítja a termék lerakódását.

Főbb jellemzők:

  • A pH-kiegyensúlyozott formula nem károsítja a hajszálakat vagy a fejbőr környezetét
  • Tiszta vászon létrehozására készült, töltőanyag nélkül, amely bevonja vagy megzavarja a haj és a fejbőr egyensúlyát
  • Biztonságos a festett hajra

Előnyök

  • Tisztít, miközben hűti a hajfelszínt
  • Hatékonyan, de biztonságosan távolítja el a szennyeződéseket és a zsírt, miközben megőrzi a táplálást és kezelhetőséget
  • A pH-kiegyensúlyozott formula nem károsítja a hajszálak vagy a fejbőr környezetét, és szükség esetén biztonságosan használható naponta
  • Felkészíti a hajat a maximális eredmény elérésére a K18 Leave-In Molecular Repair hajmaszk kezelésből
  • Csak 17 összetevőt tartalmaz (+ szabadalmaztatott peptid), nem használ felesleges töltőanyagokat vagy megterhelő összetevőket
  • A pH 4,5-5,5 segít megőrizni a színt és nem szárítja a hajat
  • 100%-ban vegán formula, tiszta citrus illat, nem tesztelték állatokon
  • 91%-uk azt mondta, hogy a haj egészségesebb, simább és nem elnehezedett

35 embernél megfigyelt eredmények 21 nap után
A több mint 40 összetevőből álló túlzott összetétel kiegyensúlyozhatja a hajat, és maradékot hagyhat a hajon

Technológia

  • K18Peptid – Védőpajzsként működik, csökkenti a fehérjeveszteséget, amely általában hajmosáskor fellép, így a haj puhán, erősen, egészségesen és tisztán marad.
  • Optimális pH - megtartja a zárt kutikulát a mosás során, hogy megvédje a színt és fenntartsa a természetes nedvességszintet (az átlagos professzionális sampon pH-ja nem optimalizált, a szokásos 6-os pH felboríthatja a haj + fejbőr egyensúlyát).
  • Növényi eredetű felületaktív anyagok* – magas habzást és tisztítóerőt hoznak létre anélkül, hogy megzavarnák a hajat, vagy lerakódásokat hagynának a hajon vagy a fejbőrön.

Főbb összetevők:

-Aktív szén: Célozza a méreganyagokat, a felesleges olajokat és a szennyeződéseket a hajban és a fejbőrben.
-Szalicilsav: Megtisztítja a faggyú felhalmozódását anélkül, hogy elvonná az alapvető nedvességet és lipideket.
-K18PEPTIDE™: Csökkenti a fehérjeveszteséget, védőként működik a kutikulában, megőrzi a sérült fehérjéket a haj általános erőssége érdekében.

Hogyan kell használni

  1. Elég gyengéd ahhoz, hogy minden mosásnál használható legyen.
  2. Masszírozza be a hajba, és célozza meg a fejbőrt.
  3. Alaposan öblítse le.
  4. Szükség szerint ismételje meg.
     

Összetétel: Water (Aqua) (Eau), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, sh-Oligopeptide-78, Panthenol, Glycerin, Sodium Phytate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium 2-Sulfolaurate, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Benzoic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Fragrance (Parfum), Limonene.

  • K18 Professional Molecular Repair Hair Mask 150ml: Hajmaszk a K18 márkától nőknek lett létrehozva - minden hajtípusra megfelelő.

A K18Peptide™ egy áttörést jelentő molekula, amelyre a hajápolás nagyon várt. Ez a szabadalmaztatott peptid technológia klinikailag bizonyítottan mindössze 4 perc alatt visszafordítja a károsodást . Pont megfelelő méretű és molekuláris felépítésű, hogy elérje a haj legbelső rétegeit, és újra összekapcsolja a megszakadt keratinláncokat, amelyek a haj erősségéért és rugalmasságáért felelősek. A javítás tartós, hajmosáskor nem mosódik ki.

4 perces kezelés a hajkárosodás klinikai visszafordítására. Minden hajtípushoz. Javítja és regenerálja a hajszálakat. Erősíti a hajszálak rugalmasságát, megújítja a haj szerkezetét.

Jellemzők:

  • Javítja a szőkítés, festés, hő vagy vegyszer okozta károkat
  • Helyreállítja a törött keratinláncokat
  • Visszaállítja a haj erejét, puhaságát, simaságát és rugalmasságát
  • Egyszeri használat után visszaállítja az eredeti szilárdság 91%-át és rugalmasságának 94%-át
  • A könnyű formula hidratál anélkül, hogy elnehezítené a hajat
  • Puhává, simává, erőssé és rugalmassá varázsolja a hajat
  • 100%-ban vegán
  • Cruelty-free
  • A pH értéke 5,0-6,0 így segít a kutikula záródásában és a peptidben való lezárásban

Használata:

Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza.