Webáruház

Olaplex Volumizing Blow Dry Mist 150ml AKCIÓ!


Cikkszám: 35759

Egységár: 46,60 Ft/ml

6.990 Ft 7.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Kedden már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Tulajdonságok:

  • Lerövidíti a szárítási időt
  • Teltséget és fényt nyújt
  • Véd a hőtől és párától

Az Olaplex Volumizing Blow Dry permetje súlytalan blow-out-okat biztosít. Ultrakönnyű formulája érezhetően simábbá és láthatóan egészségesebbé teszi a hajat.

Az alkalmazás akár 25%-kal is felgyorsítja a szárítási időt. Az összetétel emellett védi a hajat a hőtől és páratartalomtól, valamint fényt, volument és rugalmasságot kölcsönöz neki. A jól bevált Olaplex Bond-Building technológiánakTM köszönhetően ezenkívül a haj helyreállítását is támogatja.

Alkalmazás:

A spray törölközőszáraz és száraz hajon egyaránt használható. Nem hagy maga után semmilyen lerakódást.

 

Permetezze fel a terméket a hajtövekre összpontosítva. A további volumenért használjon egy körkefét is, hogy a hajszárítás során megemelje a hajtövet.

Összetevők: aqua (water), phyllostachys bambusoides extract, pisum sativum (pea) peptide, maltodextrin, maltodextrin/vp copolymer, pvp, polysorbate 20, parfum (fragrance), artocarpus heterophyllus fruit extract, sodium benzoate, bis-aminopropyl diglycol dimaleate, sodium metabisulfite, potassium sorbate, sodium phytate, leuconostoc/radish root ferment filtrate, lactobacillus ferment, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, hexyl cinnamal, limonene, citral, linalool, citronellol

Hasonló termékek