Webáruház

L'oreal Serioxyl Advanced szérum 90ml


Cikkszám: 35898

Egységár: 154,44 Ft/ml

13.900 Ft


db


Ha most megrendeled, Pénteken már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Hajhullás elleni, hajerősítő szérum a dúsabb, vastagabb szálú hajért. Csökkenti a hajritkulást és megerősíti a hajrostokat a dúsabb, vastagabb szálú hajért. Az eredmény már 6 hét* után látható. A termék 1,5%-os koncentrációban tartalmaz Aminexilt, amely javítja a kollagén és fibronektin hálózat kiépülését, és elősegíti a hajhagymák beágyazódását.

HASZNÁLATA: Vidd fel egyeneletesen a fejbőrre (lehetőleg este, törölközőszáraz hajra). Készíts 4 leválasztást és oszlass el minden leválasztáson 5 dózisnyi terméket. Masszírozd be finoman az ujjbegyeiddel. Ügyelj rá, hogy szembe és irritált bőrfelületre ne kerüljön. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal alaposan öblítsd ki! *6 hetes klinikai teszt 130 férfi részvételével.

Összetevők: AQUA / WATER / EAU, ALCOHOL DENAT., DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, MENTHA PIPERITA OIL / PEPPERMINT OIL, MENTHOL, LIMONENE, POLYQUATERNIUM-11, LINALOOL, NEOHESPERIDIN DIHYDROCHALCONE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, SAFFLOWER GLUCOSIDE, HYDROXYCITRONELLAL, TOCOPHEROL, SODIUM CITRATE, PARFUM / FRAGRANCE

Hasonló termékek