Webáruház

Alfaparf Style Stories Original Hairspray 500ml


Cikkszám: 36374

Egységár: 5,98 Ft/ml

2.990 Ft


db


Ha most megrendeled, Szerdán már kezedben tarthatod a csomagot!

Termék információk

Hosszan tartó, erős tartás biztosító hairspray.Segít megtartani a haj természetes mozgását, fényt ad a hajnak anélkül, hogy elnehezítené azt.
Mindegy, hogy mi vár Önre a nap folyamán, frizurája hibátlan marad. Az Alfaparf Milano Style Stories Original hajlakk erős fixáló hatást kínál, természetes ragyogást ad a hajnak, ráadásul nem nehezíti el. Bármilyen frizurához megfelelő, ezért Ön bátran szabadjára engedheti a fantáziáját!

Tulajdonságai:
- extraerős fixálást biztosít a frizurának
- bármilyen típusú frizurához megfelelő
- természetes hatást kelt
- textúrát ad a hajnak
- nem nehezíti el a hajat

Összetétele:
moringakivonat – meghosszabbítja a tiszta haj érzését, és semlegesíti a kellemetlen szagokat

Használat: 25-30 centiméteres távolságból fújjuk a száraz vagy nedves hajra.

Pro tipp: A Syle Sories termékcsalád happy end-je. A nagyobb volumen eléréséhez, a beszárítás előtt vigyük fel a nedves hajtőre. A tartás fokozása érdekében fújjuk a száraz hajra, hajvasaló vagy a hajsütővas használata előtt. Könnyen eltávolítható fésüléssel.

Összetétele:alcohol denat, butane, propane, isobutane, acrylates copolymer, aminomethyl propanol, parfum (fragrance), panthenol, propylene glycol, peg/ppg-18/18 dimethicone, linalool, limonene, linum usitatissimum (linseed) seed oil, glycerin, aqua (water), citral, hydroxy citronellal, phenoxyethanol, moringa pterygosperma seed extract

 

Hasonló termékek