Webáruház

SP Clear Scalp Shampoo 1000ml KÉSZLETHIÁNY!!!


Cikkszám: 36401

Egységár: 7,99 Ft/ml

7.990 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Finom tisztítás a korpa eltávolításához. Lágyan és hatékonyan távolítja el a korpát. Véd az új korpa keletkezésével szemben az első mosástól. A bőr tűrőképessége bőrgyógyászatilag tesztelt. Ultra finom, neutrális pH értékű formulát tapasztalt bőrgyógyászok készítették. Segít kíméletesen és hatékonyan eltávolítani a korpát a fejbőrről. Már az első alkalmazás után meggátolja az újabb korpa keletkezését. A korpa ellen a védelem széles spektrumát biztosítja. Biztosítja a fejbőr tisztítását és nyugtatását.

A Wella SP Clear Scalp Sampon felfrissíti a fejbőrt, és felkészíti a hajat és a fejbőrt a további kezelésre. Már az első mosástól védi a fejbőrt.

A Wella SP Clear Scalp Collection számos olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyek megnyugtatják a pikkelyes fejbőrt, beleértve a cink-piritiont, a hinokitolt, a pirokton-olamint és a klimbazolt. Ezek az összetevők egymással kombinálva tisztítják a fejbőrt, és megőrzik a tisztaságot.

A termékcsalád összes terméke enyhe és semleges pH-értékkel rendelkezik, és tesztelték és megerősítették, hogy bőrgyógyászatilag kompatibilisek a bőrrel.

Használata: vigyen fel a nedves hajra szükséges mennyiségű sampont. Lágyan masszírozza, míg dús habot nem kap. Utána alaposan öblítse le.

Összetétele: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide Mea, Zinc carbonate, Glycol Distearate, Zinc Pyrithione, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Hydrochloric Acid, Glycerin, Magnesium Sulfate, Sodium benzoate, Allantoin, Dmdm hydantoin, Ammonium Laureth Sulfate, Magnesium Carbonate Hydroxide, Butylphenyl methylpropional, Ethoxydiglycol, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Alcohol, Hamamelis Virginiana Water, Alpha-isomethyl ionone, Hexyl cinnamal, Linalool, Alcohol denat., Hamamelis Virginiana Extract, Glucose, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Lactic Acid, Magnesium Nitrate, Achillea Millefolium Extract, Betula Alba Juice, Betula Alba Leaf Extract, Equisetum Arvense Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Extract, Urtica Dioica Extract, Potassium sorbate, Citric Acid, Edta, Calcium Pantothenate, Inositol, Caramel, Methylchloroisothiazolinone, Tartaric Acid, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Sodium Xylenesulfonate

 

Hasonló termékek