Webáruház

Kérastase Fusio-Dose Booster Brilliance 120ml KÉSZLETHIÁNY!


Cikkszám: 36404

Egységár: 145,75 Ft/ml

17.490 Ft



Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A Kerastase Fusio-Dose Booster Brillance a Fusio Dose professzionális hajkezelések családjának része, amelyet arra terveztek, hogy minden típusú festett haj esetében megoldja a problémákat. Koncentrált aktív komponensekkel, a tejsavval és a borkősavval van átitatva , amelyek táplálják és bezárják a hajszál külső rétegét, megőrzik a szín ragyogását és egészségesebb, festett hajrá varázsolják gyönyörű fényt. A Kerastase Fusio-Dose Booster Brillance másodlagos problémaként a festett haj kezelésére szolgál, és az Ön által választott Kerastase Fusio Dose koncentrátummal együtt kell használni, amely aktiválja a kezelést, miközben egy elsődleges hajproblémát is kezel. A Fusio-Dose szépsége abban rejlik, hogy személyre szabott megoldást hozhat létre a hajszükségletei alapján, és a különböző hajkezeléseket EGYÉBEN kombinálhatja, ha az erősítőt különböző típusú koncentrátumokkal keveri össze, hogy megfeleljen hajszükségleteinek. A frissen összeolvadt kezelés egy kezdeti adag jóságokkal alapvetően kezeli a haját, és azonnal átalakítja azt a tartós eredmény érdekében. 

Jellemzők:

  • Minden típusú festett hajhoz
  • Táplál, miközben helyreállítja a hajszálakat
  • Fakulásgátló és antioxidáns védelmet biztosít
  • Fenntartja a fényes, élénk hajszínt
  • Meghosszabbítja a hajszín élettartamát
  • 93%-kal több kondicionálást biztosít

Hajfelszín-lezáró savas kezelés, amely festés után megújítja a hajrostok felszínét, és helyreállítja a festés okozta sérüléseket. A hajrostok lezárásával csökkenti a porozitás mértékét, és óvja a hajszínt a fakulástól. Egyenletessé teszi a hajfelszínt, és selymes tapintást kölcsönöz a hajnak. Felerősíti a haj fényét és ragyogását.

Használat:

A Kerastase Fusio Dose akkor a leghatékonyabb, ha szakaszonként alkalmazza a hajra. Ha a haja rövid vagy nem túl vastag, vizuálisan meghatározhatja, hogy a haj mely részeit kezelték, és melyeket nem. Ha azonban hosszú vagy dús haja van, fontolja meg hajcsatok használatát, hogy megkülönböztesse az egyik részt a másiktól a kezelés alkalmazása során.

A koncentrátumot és az erősítőket össze kell keverni, és közvetlenül a hajra kell felvinni akár spray-palackkal, akár kézzel. Alaposan masszírozza be a kezelést a hajába, ügyelve arra, hogy minden hosszban kondicionálja. Kövesse nyomon, hogy mely hajrészekre alkalmazta a kezelést. Fordítson különös figyelmet a különösen száraz vagy sérült hajrészekre.

Amikor az egész haját befedi, hagyja a kezelést egy percig hatni, majd öblítse le vízzel. A Kerastase Fusio Dose alkalmazása után azonnal észrevehető különbséget kell látnia a hajában. Ismételje meg ezt az eljárást hetente egyszer, hogy haja a lehető legegészségesebb és fényesebb legyen. Hajtípustól és környezeti feltételektől függően egy kezelésnek 5-10 samponból kell állnia.

  1. Távolítsa el a kupakot a koncentrátum injekciós üvegéről
  2. Öntse az emlékeztető konzisztenciáját a koncentrátumos injekciós üvegbe
  3. Helyezze fel a permetezőt (pattan)
  4. Jól rázza fel
  5. Permetezze egyenletesen a törölközőszáraz hajra
  6. Fésülje át széles fogú fésűvel
  7. Hagyja hatni 10 másodpercig (a kezelés azonnal hat)
  8. Kiöblít

Megjegyzés : Tisztítsa meg az adagolót úgy, hogy meleg vizet permetez rajta. Ez egy újrafelhasználható permetező, és sokszor használható. További segítségért tekintse meg a videót.

Ingredients:

Aqua/Water/Eau, Amodimethicone, Trideceth-5, Glycerin, Phenoxyethanol, Trideceth-10, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Lactic Acid, Acetic Acid, Chlorhexidine Digluconate, Tocopherol, Tartaric Acid, CI 14700/Red 4, CI 17200/Red 33.

Hasonló termékek